HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ersan Çelik

Ersan Çelik

52 ORDUSPOR FİNAL DE 67 ORDUSPORA YAZIK OLDU!..

7 Haziran 2023 Çarşamba Saat: 14:50

Doğrusunu söylemek gerekirse ORDU da futbolun yerlerde sürünüyor  olması benim açımdan kabul edilebilir bir durum  değil..Bu kadar bölünmüşlük hiç hayra alamet şeyler değil..

Düşünün bir zamanlar ORDU Futbolu ORDUSPOR ile zirvedeydi.. ORDUSPOR,Fener-Galatasaray-Beşiktaş gibi takımların korkulu rüyasıydı.. 

Trabzonspor'u söylemiyorum bile ...

Çünkü,ORDUSPOR'un zirvede olduğu yıllarda Trabzonspor'un adı bile geçmiyordu..

Bugün gelinen noktada durum çok vahim..52 ORDUSPOR ile 67 ORDUSPOR ne yazık ki 3.lig de düşe kalka yol alıyor..

İki takım da gruplarında  Şampiyon olma şansını kullanamadığı gibi ikinci de olamadılar..Sadece PLAY-OFF oynamaya hak kazandılar..

52 ORDUSPOR  ilk rakibi Nevşehirspor'u geçtikten sonra yarı final de Karaköprü ile oynadığı maçı 1-1 berabere bitirdi..Rövanş maçını penaltılarla 7-6 alarak finale yükseldi.. 

52 ORDUSPOR  finalde  12 haziran pazartesi akşamı Ankara da Eryaman stadında Derincespor ile karşılaşacak..Kazanan takım ikinci lige yükselecek..Şimdi şuna buna bakmadan 52 ORDUSPOR'a tüm şehir olarak destek vermek lazım..

Ayrıca bölünmüşlüğü  bitirme,birlik ve  beraberliği sağlama adına daha da önemlisi TEK ORDUSPOR için mutlaka 52 ORDUSPOR'un ikinci lige yükselmesi lazım..

Gelelim ORDUSPOR 1967 takımına..Karaman ile oynadıkları iki maçı da kaybederek ne yazık ki,elendiler..Bu durum elbette şehir de büyük bir şok ve üzüntüye neden oldu..

Beklentiler gerçekten çok fazlaydı,67 ORDUSPOR'un kadro ve destek bakımından daha avantajlı olduğunu herkes biliyordu..Öyle ki, Karaman ile oynanan maçta ilk defa stat tamamen doldu..Heyecanlı,inançlı bir seyirci topluluğu takıma müthiş destek verdi..

Üzülerek söylüyorum ki,aynı inancı,hırsı isteği ve de sahiplenmeyi futbolcular da maalesef göremedim..2-0 kaybedilen  maçın baş sorumluları öncelikle vede özellikle BAŞKAN,FUTBOLCULAR vede HOCADIR...

Herşeye rağmen 67 ORDUSPOR turu geçebilirdi.. Beceriksizlik,şanssızlık biraz da sorumsuzluk vurdumduymazlık sonucu 67 ORDUSPOR'un elenmesiyle sezon resmen boşa gitti..

Aslında 67 ORDUSPOR'un elenmesiyle ilgili söylenecek çok acı gerçekler var ama neyse şimdi konuşmanın bir anlamı yok..

Bundan sonra yapılacak tek şey 52 ORDUSPOR'a tam destek verip final maçını kazanıp ikinci lige yükselmesini sağlamak lazım..

Buna FUTBOL SEHRİ ORDU'nun ihtiyacı var!..


Bu haber toplam 219 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları