HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ersan Çelik

Ersan Çelik

2 ORDUSPORDAN İNŞALLAH BİR ORDUSPOR ÇIKAR!..

27 Mayıs 2023 Cumartesi Saat: 13:44

Bir değil iki değil şehrimiz de tam 3 ORDUSPOR  var..Bu durum şahsen bana çok komik geldiği gibi oldukça acı veriyor..Futbol şehri Ordu'ya bu tablo hakikaten hiç yakışmıyor..

ORDU'ya elbette "BİR ORDUSPOR" yeter..Bu bölünmüşlüğü 3 ORDUSPOR'u içime sindirmem kabul etmem mümkün değil..70'li yıllardan beri ORDUSPOR'u yakından takip eden bir kişi olarak bugün içinde bulunduğumuz durumun oluşmasına neden olanlara karşı içimde büyük bir ÖFKE  var.. 

Düşünebiliyormusunuz bir zamanlar GİRESUN,TRABZON,RİZE takımları ORDUSPOR adını duyduklarına bile titrerlerdi,kaçacak delik ararlardı.. Şimdi biz onların ilçeleri,EYNESİL,OF,YOMRA yada ne bileyim, Kelkit,Velimeşe gibi köy takımlarıyla maçlar oynuyoruz..

Elbette bu görüntü bize yakışmıyor..Ama bu durumdan hiç rahatsız olmayan DUAYEN geçinen  kişilere de ayrıca fena halde bozuluyorum..

Şimdi gelinen noktaya bir bakalım  son durumu değerlendirelim:

Amatör küme de olan EFSANE ORDUSPOR'u bir tarafa bırakalım..

Çünkü ortada çözülmesi gereken karışık bazı noktalar var!..

Bilindiĝi gibi üçüncü lig de 2 takımımız yani 52 ORDUSPOR ile 

67 ORDUSPOR var..

Bu iki takımda şu anda ikinci lige yükselme mücadelesi veriyor..Umuyor ve diliyoruz büyük bir aksilik olmazsa İnşallah 2 takımda ikinci lige yükselecek..

YARI FİNALDE, 52 ORDUSPOR Karaköprü ile 67 ORDUSPOR da Karaman ile karşılaşacak..Rakiplerimize üstünlük sağlarsak ki,kesinlikle saĝlayacağız..

FİNALDE ise 52 ORDUSPOR  Derince, 67 ORDUSPOR da Alanya Kestel ile karşılaşacak..Dediğim gibi ikinci lige çıkacaĝımızdan eminim..

Benim önerim,beklentim,isteğim kesinlikle hangi lig de olursak olalım yolumuza  bunda sonra yeni mevsimde BİR ORDUSPOR bayrağı altında devam etmeliyiz...

Bunu gerçekleştirmek öyle sanıldığı gibi hiçte zor değil.. Açık ve kesin olarak söylüyorum bu işi ORDU BÜYÜK ŞEHİR BELEDIYE BAŞKANI bir saatte çözer..Şimdi ayrıntılara girmeye gerek yok..

PLAY-OFF maçları bittikten sonra bu işin çözülmesi futbol şehri Ordu halkını da çok mutlu edecektir..

Bu yolun sonunda İnşallah 2 ORDUSPOR'dan  BİR ORDUSPOR'u hep birlikte çıkarmanın mutluluğunu yaşarız!..


Bu haber toplam 213 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları