HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Mart 2024 Pazartesi Saat: 15:19

Galler Prensesi Kate Middleton nerede?

Ameliyat olduğu günden bu yana sessizliğe gömülen Galler Prensesi Kate Middleton hakkındaki iddialar dur durak bilmiyor.
Galler Prensesi Kate Middleton nerede?

Ocak ayında geçirdiği, detayı açıklanmayan dahiliye ameliyatının ardından kamuoyu önünde görünmeyen Galler Prensesi Kate Middleton hakkındaki iddialar giderek daha da alevleniyor.Galler Prensesi’nin ortalıkta görünmediği süre uzadıkça, söylentiler komplo teorileri boyutuna bile ulaştı.

Geçtiğimiz günlerde iddialar uç noktalara varınca, Kensington Sarayı bu duruma bir son vermek istemiş ve fotoğraf paylaşmıştı.Bu fotoğrafta montaj olduğu ortaya çıkınca ise fısıltılar dünyada yankılanmaya başladı.Bugün The Sun gazetesi, Kate ve Wililam’ın Cumartesi günü Windsor’daki evlerinin yakınındaki çiftlikte görüldüğünü manşetine taşıdı.Çifti gören bir tanığın, “mutlu, rahat ve sağlıklı görünüyordu” ifadeleri vurgulandı.

Ancak görünen o ki, ne sosyal medya ne de İngiliz kamuoyu ikna olmuş durumda. Çünkü söz konusu iddiayı destekleyen bir fotoğraf paylaşılmadı.

Mirror ve The Sun’ın aynı görgü tanıdığının aynı ifadesine vurgu yapması şüpheleri dindirmedi.Sosyal medyada, “Fotoğraf nerede, bu durum gittikçe daha kötüye gidiyor” yorumları yer aldı.

BHA




Anahtar Kelimeler : Galler, Prensesi, Kate, Middleton, nerede?

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler