HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Ağustos 2023 Cuma Saat: 19:08

RUS ASKERLERİ TÜRK GEMİSİNE BASKIN DÜZENLEDİ

Ruslar Karadeniz'de Türk gemisine baskın düzenledi. Rus askerlerinin bu girişimine dair Rusya Savunma Bakanlığı'dan açıklama yapıldı.
RUS ASKERLERİ TÜRK GEMİSİNE BASKIN DÜZENLEDİ

Ruslar Karadeniz'de Türk gemisine baskın düzenledi. Ukrayna Rusya arasında savaş devam ederken bir sıcak gelişmede Karadeniz açıklarında Türk gemisine düzenlen baskın oldu.İddiaya göre Rus askerlerinin bu girişimde bulunmasının nedeni olarak Ukrayna'ya herhangi bir yardımın gitmesini engelemek olduğu belirttildi. 

Ukrayna Rusya Savaşı'nda Türkiye tarafsızlığını korumasına rağmen böyle bir hadisenin yaşanması bir ihlalin söz konusu olduğunu gösteriyor. Böyle bir tehdit karşısında Türkiye'nin nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu oldu. Rus askerlerinin bu girişimine dair Rusya Savunma Bakanlığı'dan açıklama yapıldı. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklama ise şöyle: “Ukrayna ordusu, insansız deniz aracıyla Karadeniz’de Sivastopol’un 237 kilometre güneybatısında devriye gezen Rus savaş gemilerine saldırı girişiminde bulundu." 

Saldırının hedefine ulaşamadığına işaret edilen açıklamada, insansız deniz aracının Rus devriye gemileri “Pıtlivıy” ve “Vasiliy Bıkov” tarafından açılan ateş sonucu imha edildiği bilgisi verildi. 




Anahtar Kelimeler : RUS, ASKERLERİ, TÜRK, GEMİSİNE, BASKIN, DÜZENLEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler