HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Ekim 2022 Çarşamba Saat: 09:03

MUTLULUKLAR

Türkiye Manşet Gazetesi Sahibi ve Reklamcı Raif ve Emine Çevirme’nin oğlu Muhammet Talha Çevirme ve Şule ve Tayfun Önder’in kızı İrem Önder’in muhteşem bir düğün merasimi ile mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar.
MUTLULUKLAR

Türkiye Manşet Gazetesi Sahibi ve Reklamcı Raif ve Emine Çevirme’nin oğlu Muhammet Talha Çevirme ve Şule ve Tayfun Önder’in kızı İrem Önder’in İstanbul’da akraba ve dostlarının katıldığı muhteşem bir düğün merasimi ile mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar.

 Kayaroyal Düğün Ve Davet Salonunda gerçekleştirilen tören,  İrem ve Muhammet Talha Çevirme hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle ışıklar ve alkışlar eşliğinde salona girdiler. İrem ve Muhammet Talha Çevirme özel müzikleri eşliğinde ilk danslarını gerçekleştirdiler. 

Genç çiftler İrem ve Muhammet Talha daha sonra ise tatlı bir yaşam için düğün pastalarını birlikte kestiler. Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular. 

Çalınan oyun havaları eşliğinde oyunlarını oynayan, Selin&Onur Kocabaş’a eş,dost,arkadaşları ve davetliler eşlik etti. Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi. 

Gazeteci ve Reklamcı Raif Çevirme,yaptığı teşekkür konuşmasında, “Önder ve Çevirme ailelerimizin adına evlatlarımız İrem ve Muhammet Talha Çevirme’nin düğün merasimine katılarak bizleri mutlu eden,ayrıca düğünümüze katılamayarak Birer telgraf ve çelenk ile genç çiftlerimizi Kutlayan ve Çelenk göndererek mutluluğumuza katkı sağlayan bin kilometre öteden,can memleketimizden çiçek göndererek bizleri onure eden tüm dost, akraba ve davetlilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık,iyi ki varsınız diyorum. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin.’’diyerek duygularını ifade etti.

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : MUTLULUKLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler