HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Ağustos 2022 Çarşamba Saat: 08:58

FATSA’DA FESTİVAL COŞKUSU

Fatsa Belediyesi 10. Çınar Festivali etkinliklerinin 6’ıncı akşamında yerel sanatçılar Raşit Pişkin, Melek Sarısaray ve Kandemir Kaytaz sahne aldı.
FATSA’DA FESTİVAL COŞKUSU

Fatsa Belediyesi 10. Çınar Festivali etkinliklerinin 6’ıncı akşamında yerel sanatçılar Raşit Pişkin, Melek Sarısaray ve Kandemir Kaytaz sahne aldı.

            Efsane Çınar Festivalinin coşkusu Uzunkum (Demas) plajında sürüyor.

            Geleneksel 10. Çınar Festivali’nin konserler bölümünde daha önce Aydın Beyoğlu, Elif Kaya, Eypio, Soner Arıca ve Ece Seçkin sahne almıştı. Konserler serisinin altıncı gününde  Raşit Pişkin, Melek Sarısaray ve Kandemir Kaytaz sahneye çıktı.

            “O Ses Türkiye” yarışmasında  çeyrek finale kalan Rock müziği sanatçısı Raşit Pişkin, Ordulu pop müziği sanatçısı Umut Aktaş, Giresun’da müzik öğretmenliği yapan pop müziği sanatçısı Melek Sarısaray, TRT’nin “Yıldızım Sensin Yarışması” birincisi Fatsalı sanatçı Kandemir Kaytaz’ın sahne performansı beğenildi.

FESTİVAL COŞKUSU VE HEYECANI DEVAM EDİYOR

            Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Uzunkum Plajında( DEMAS) Çınar Festivali etkinliklerinin hız kesmeden devam ettiğini belirterek, “Bizler, ulusal sanatçıları belirlerken gençleri de dinledik ve gördük ki, sanatçı seçiminde doğru bir yol izlemişiz.

            Konserlerimize sadece Fatsa’dan değil Ordu’nun 19 ilçesinden katılım oldu. Ben inanıyorum ki özellikle Elif Kaya, Eypio ve Ece Seçkin’in sahne aldığı akşamlar Fatsa Belediyesi tarihinde görülmemiş bir izleyici kitlesi oluşturdu. Şimdi ulusal sanatçılarımızdan sonra yerel sanatçılarımıza sıra geldi. Yerel sanatçılarımızda birbirinden güzel şarkılarıyla bizlere keyifli akşamlar yaşatıyor.” dedi.

BÜLTEN




Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, FESTİVAL, COŞKUSU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler