HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Aralık 2023 Cumartesi Saat: 16:29

Ender Saraç Hakkında Taciz İddiası İftira Çıktı!!

Dr. Ender Saraç'ın Yönelik İstismar İddiaları: Olayın Perde Arkasında Şiddetli Kriz...
Ender Saraç Hakkında Taciz İddiası İftira Çıktı!!

  1. ınıf öğrencisi M. Saraç'ın okuldaki rehberlik öğretmenine başvuran babası Dr. Ender Saraç'ın kendisine cinsel istismarda bulunduğu iddiası, 7 Aralık'ta sosyal medyada geniş yankı buldu. Ancak öğrenci M. Saraç, kayıtların yalan olduğunu itiraf etti. Eşi Benan Saraç'la devam eden boşanma davaları devam eden Dr. Ender Saraç ise bu iddiaların reddedildiğini ve gerçek olduğunu açıkladı.

İddiaya göre, çiftin 13 yaşındaki oğulları M., okuldaki rehber öğretmenin babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlatmıştı. Ancak olayın perde arkasında yaşanan tam bir kriz ortaya çıktı. Benan Saraç, 13 Temmuz'da Şişli Etfal Hastanesi'nde istismar mağduru çocuklar için düzenlenen Çocuk İzleme Merkezi'nin özel odasındaki ifadesinde, sahibinin babasını aileden uzak tutmak ve ona bir ders vermek amacıyla böyle bir yola başvurduğunu söyledi. Benan Saraç, bu durumun polise bildirilmesinin değiştirilmesini ifade etti.

Dr. Ender Saraç ile eşi Benan Saraç arasındaki kavgaya astrolog ve yazar Aygül Aydın da dahil oldu. Benan Saraç, kendisini Ender Saraç'la yasak aşk yaşadığıyla suçladığı Aygül Aydın'a 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Aydın'ın avukatı Sedef Burçin Tümer, “Müvekkilin namusuna dil uzatan Benan Saraç, ticari ve ticari itibarını zarara uğratmıştır. Bu parçaların 250 bin liralık tazminatını istiyoruz” dedi.




Anahtar Kelimeler : Ender, Saraç, Hakkında, Taciz, İddiası, İftira, Çıktı!!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler