HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Kasım 2023 Perşembe Saat: 20:25

ÜNLÜ FENOMEN ÇİFT KARA PARA AKLAMAKLA SUÇLANDI

Eylül Öztürk ve eşi Barış Kenan Özkan'ın milyon dolarlar ile ABD’ye gittikleri ve peşin parayla çok sayıda ev aldıkları öne sürülerek kara para aklamakla suçlandı.
ÜNLÜ FENOMEN ÇİFT KARA PARA AKLAMAKLA SUÇLANDI

 Çoğu fenomen gibi güzellik merkezleri ve kozmetik markası sahibi olan fenomen çift Eylül Öztürk ve eşi Barış Kenan Özkan'ın milyon dolarlar ile ABD’ye gittikleri ve peşin parayla çok sayıda ev aldıkları öne sürülerek kara para aklamakla suçlandı.

Eylül Öztürk'den iddalara yanıt gecikmedi.

 Eylül Öztürk Özkan, hakkında çıkan iddialara sosyal medya hesabından yanıt vererek açıklık getirdi.

 Öztürk, şu açıklamayı yaptı: “Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk.

Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım. Allah’ım sen bu sınavın sonunu güzel kıl, mükafatını tez zamanda göster. Çok büyük bir sınavdan geçiyorum arkadaşlar. Sonunda bir şey olmayacağına kendiniz eminsiniz belki ama itibarınız, binlerce kişinin binlerce şey söylemesi… Bu yara bende hiç geçmeyecek yani.

Çok zor… Yaşamayan anlayamaz. Şimdi konuyu sordum, pasaportum askıya alındığı için (yurt dışı yasağı aynı zamanda pasaportun geçici de olsa iptali demek) eğer savcılık bir ifade isterse benden buradan bir kağıt alarak Türkiye’ye gelebiliyormuşum ifade vermek için. Ondan sorun çıkmaz, evrakla hallediliyor.

Ben çünkü pasaportum iptalken nasıl döneceğim, dönmem gerekirse diye sordum. Savcı isterse konsoloslukta da ifade verebiliyormuşum. İfade vermem gerekirse. Şu anda bir araştırma var ama bir ifade talebi olur mu olmaz mı bilmiyorum. Yarın tekrar kontrol edilecekmiş. ‘Süreci takip edeceğiz’ dedi. Bakalım süreç ne gösterecek. Ben de paylaşırım sizinle."

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : ÜNLÜ, FENOMEN, ÇİFT, KARA, PARA, AKLAMAKLA, SUÇLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler