- 17:03 “Şehrin En Güzel Evet’leri Burada”
- 16:57 CUMHURİYET ÇAMURDAN KURTULDU
- 15:29 Vali Arazide, Kararlar Yerinde!
- 15:13 “Susuzluğa Geçit Yok: OSKİ 7/24 Nöbette”
- 15:00 “Yolun Sonu Yaylaya Çıkıyor”
- 14:53 Süt Üreticisine Soğuk Zincir Desteği
- 14:45 Fındık Bahçelerinde Bel Fıtığı Alarmı
- 12:46 Sağlıkta İstihdam Yetersiz: “15 Bin Personel Gerçek İhtiyacı Karşılamıyor”
- 13:05 Terörsüz Türkiye ve Medyanın Rolünün tartışıldığı
- 12:27 Adıgüzel’den iktidara ve MHP liderine eleştiri
- 12:19 “Moloz alanı çöp döküm sahasına dönüştü”
- 12:05 Emek Partisi’nden sert çıkış
- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
Fındık Fiyatı
ENGİN POLAT BAŞKA CEZAEVİNDE

Aralarında Ordu’nun da olduğu İstanbul merkezli operasyonlarda Dilan Polat ve Engin Polat, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" soruşturmaları kapsamında tutuklanmıştı.
Yürütülen soruşturma kapsamında Marmara Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumu’nda bulunan şüphelilerden Alper Kürşat Polat ve Zekayi Tepe, Kocaeli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderilirken Engin Polat ve babası Sezgin Polat Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edildi.
Dilan Polat, Sıla Doğu ve diğer 6 kişi Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kalmaya devam ediyor. Tutukluların usul gereği cezaevlerinin değiştirildiği bildirildi.