HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Ekim 2023 Pazartesi Saat: 09:57

DİLAN VE ENGİN POLAT DOSYASINDA ORDU KRİTİK KONUMDA

Gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda; Dilan ve Engin Polat dosyasında Fatsa’nın kritik bir konumda olduğunu söyledi.
DİLAN VE ENGİN POLAT DOSYASINDA ORDU KRİTİK KONUMDA

 

Gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak; Dilan Polat’ın Fatsa’da bir güzellik salonuna sahip olduğunu ve Polat dosyasında Fatsa’nın kritik bir konumda olduğunu söyledi. Acarer ayrıca, Polat çiftinin bu bölgedeki bir güzellik salonunda kara para trafiği yürüttüğüne dair iddialarda bulundu.

Acarer, bu iddiayı desteklemek için Dilan Polat ve Engin Polat’ın mali işler sorumlusu olan Mali Müşavir A.G.’nin açıklamalarını paylaştı. A.G., canlı bir yayında Polat çiftinin 2022 yılında tahmini olarak 100 milyon lira ciro yaptığını ve 7 milyon lira vergi ödediklerini belirtmişti. Bu açıklamaların ardından “kara kutu” iddialarına karşı savunma yapılması gerektiğini ve Mali Müşavir A.G.’nin neden İstanbul’da değil de daha fazla Ordu’da bulunduğunu açıklaması gerektiğini ifade etti.

Öte yandan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve eşi Engin Polat dahil şüphelilerin mal varlıklarına el konulduğunu, yurt dışına çıkışlarının yasaklandığını ve dosyaya kısıtlılık kararı getirildiğini açıkladı. Bu gelişmeler Türkiye’nin günlerdeki önemli gündem maddelerinden biri haline geldi.




Anahtar Kelimeler : DİLAN, VE, ENGİN, POLAT, DOSYASINDA, ORDU, KRİTİK, KONUMDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler