HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Ekim 2023 Pazar Saat: 14:01

ÜNLÜ FENOMENDEN DOLANDIRICILIK SKANDALI

Ünlü fenomen "Var Böyle Tipler" sosyal medya hesabının sahibi Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun ismi son günlerde dolandırıcılık suçu ile anılıyor.
ÜNLÜ FENOMENDEN DOLANDIRICILIK SKANDALI

Ünlü fenomen "Var Böyle Tipler" sosyal medya hesabının sahibi Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun ismi son günlerde dolandırıcılık suçu ile anılıyor.

Kendilerine güvenen insanları ve yakın çevresindeki kişileri dolandırdığı iddia edilen Talu çiftinin  yüksek bir miktarda  para toplayarak vurgun yaptığı belirtildi.

 

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu reklam kampanyasını öne sürerek yakın çevresinden toplam 100 milyon TL bütçe topladığı ve eşi Beril Talu ile verdikleri parti sonrasında Portekiz'e kaçtıkları iddialar arasında yer alıyor.

Ortaya atılan iddialar doğrultusunda Kıvanç Talu'nun yakın çevresi tarafından bir takım ses kayıtları ve bilgiler sızdı. Bu bilgilerin hepsi birer iddia olarak farklı internet sitelerinde paylaşıldı.

Kıvanç Talu tarafından yönetilen " Var Böyle Tipler " sosyal  medya hesabının ise kapalı olduğu belirtildi.

PEKİ YA KIVANÇ TALU KİMDİR ?

Kıvanç Talu, 1988 yılında Ankara'da dünyaya geldi.

" Var Böyle Tipler " adıyla çektiği kısa videolarla tanınarak geniş kitlelere yayıldı.

Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2007 yılında reklam yazarı olarak çalışma hayatına başladı.

Daha sonra  pek çok farklı ajansta kariyerini devam etti.

2016 yılında kreatif direktörlüğü görevinden ayrılarak; oyunculuk, seslendirme ve sosyal medya alanlarında bireysel olarak çalışmaya başladı. Bunun yanı sıra 2015 yılından bu yana " Var Böyle Tipler " adlı sosyal medya sayfasını yönetmeye başladı.

Komik ve sıradışı özgün içerikler üreterek, sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Talu çifti, zamanla büyük hayran kitlesine sahip oldular ve sosyal medya fenomeni olmayı başardılar. Şimdilerde ise insanları dolandırıp maddi zarara sürükleyen çiftin, bu süreçten ötürü Portekiz'e kaçtığı düşünülüyor.

Ünlü fenomenler için soruşturmanın devam ettiği ve haklarında kırmızı bültenle arama kararı çıkartılacağı söylenenler arasında yer aldı.

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ

 




Anahtar Kelimeler : ÜNLÜ, FENOMENDEN, DOLANDIRICILIK, SKANDALI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler