HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Eylül 2023 Pazar Saat: 14:25

Survivor 2024 All Star' ın Beşinci Yarışmacısı Belli Oldu

TV8 ekranlarında izleyiciyi ekrana kitleyen Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında yarışacak olan isimler, belli olmaya devam ediyor.
Survivor 2024 All Star' ın Beşinci Yarışmacısı Belli Oldu

TV8 ekranlarında izleyiciyi ekrana kitleyen Survivor yarışmasının  önümüzdeki sene All Star formatında yarışacak olan isimler, belli olmaya devam ediyor.

Yarışmada önümüzdeki  sezon yer alacak  beşinci yarışmacı, Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.  Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla beşinci ismin, Aleyna Kalaycıoğlu olduğunu belli etti. Yarışmacıya başarılar dileyen Ilıcalı,  sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: "Sevgili Aleyna Kalaycıoğlu Survivor All Star 2024’te bizimle birlikte olacak. Kendisine başarılar diliyorum."

Survivor 2024 All Star'da SMS oylaması yapılmayacağı açıklandı. Yeni konseptte eleme adayı olan yarışmacılar, kendi aralarında düelloya çıkacaklar ve performansı kötü olan yarışmacı ise adaya veda edecek.

Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir ?

Aleyna Kalaycıoğlu, gözlerini 1998 yılında Bursa'da dünyaya açtı. Verdiği röportajlarda Yalova'da büyüdüğünü belirten Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi ile babası 10 yaşında iken ayrılmışlar. Daha sonra  Aleyna, annesiyle ve kardeşiyle İstanbul'a taşınmıştır. 

Survivor 2021 gönüllüler takımında yarışan Aleyna Kalaycıoğlu'nun spor geçmişi ile beraber izleyicilerden tam not almayı başardı. Hafızalarda yer edinen Kalaycıoğlu, son üç yıldır beach voleybol okul takımında oynuyor.

Aynı zamanda müzisyen olan 25 yaşındaki Kalaycıoğlu, müzikle ilgili çalışmalarına da devam ediyor.


HABER: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : Survivor, 2024, All, Star, ın, Beşinci, Yarışmacısı, Belli, Oldu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler