- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
ÜNLÜ BELGESELCİ, ORDU'DA BU SEFER DE FINDIK TOPLADI
TRT Belgeseli için Ordu'ya gelen Dünyaca ünlü belgesel yapımcısı Reshad Strik'in Ordu serüveni devam ediyor, Ünlü belgeselci, fındık bahçesine girdi fındık topladı.
Aslen Boşnak asıllı ve Müslüman olan Avustralyalı ünlü aktör Reshad Strik, son olarak Ordu'da fındık toplamasıyla gündem oldu.
Çektiği belgesel programına yeni bölümler için içerik oluşturmayı hedefleyen ünlü programcı, Ordu'da her türlü deneyim edinmeye devam ediyor.
Reshad Strik, girdiği fındık bahçesinden sosyal medyadan fındık topladığı halleri paylaşmayı ihmal etmedi. Beline fındık toplama torbasını bağlayan Reshad Strik, fındık toplamanın nasıl bir şey olduğunu da deneyimlemiş oldu.
Ünlü programcının bu deneyimden oldukça keyif aldığı paylaştığı fotoğraflardan da görülüyor. Onun bu denli yöre insanı gibi her türlü işle uğraşması, herşeyi deneyimlemesi de bölge halkı tarafından takdir edilmesine ve sevilmesine neden oluyor.
HABER: MELTEM TİRYAKİ

