HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Ağustos 2023 Salı Saat: 12:55

ÜNLÜ BELGESELCİ, ORDU'DA BU SEFER DE FINDIK TOPLADI

TRT Belgeseli için Ordu'ya gelen Dünyaca ünlü belgesel yapımcısı Reshad Strik'in Ordu serüveni devam ediyor, fındık bahçesine girdi fındık topladı.
ÜNLÜ BELGESELCİ, ORDU'DA BU SEFER DE FINDIK TOPLADI

TRT Belgeseli için Ordu'ya gelen Dünyaca ünlü belgesel yapımcısı Reshad Strik'in  Ordu serüveni devam ediyor, Ünlü belgeselci, fındık bahçesine girdi fındık topladı.

Aslen Boşnak  asıllı ve Müslüman olan  Avustralyalı ünlü aktör Reshad Strik, son olarak Ordu'da fındık toplamasıyla gündem oldu.

Çektiği belgesel programına yeni bölümler için içerik oluşturmayı hedefleyen ünlü programcı, Ordu'da her türlü deneyim edinmeye devam ediyor.

Reshad Strik, girdiği fındık bahçesinden sosyal medyadan fındık topladığı halleri paylaşmayı ihmal etmedi. Beline fındık toplama torbasını bağlayan Reshad Strik, fındık toplamanın nasıl bir şey olduğunu da deneyimlemiş oldu.

Ünlü programcının bu deneyimden oldukça keyif aldığı paylaştığı fotoğraflardan da görülüyor. Onun bu denli yöre insanı gibi her türlü işle uğraşması, herşeyi deneyimlemesi de bölge halkı tarafından takdir edilmesine  ve sevilmesine neden oluyor.


HABER: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : ÜNLÜ, BELGESELCİ, ORDUDA, BU, SEFER, DE, FINDIK, TOPLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler