HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Temmuz 2023 Pazar Saat: 17:25

"VERMEM SENİ ELLERE" YENİ BÖLÜMÜYLE EKRANLARDA!

Atv'nin yaz döneminde ekranlara getirdiği ve Ordu'nun güzelliklerini tanıtan "Vermem Seni Ellere" dizisi, Bu akşam yine izleyicileri ekranlara kilitlemeye hazırlanıyor.
"VERMEM SENİ ELLERE" YENİ BÖLÜMÜYLE EKRANLARDA!

Atv'nin yaz döneminde ekranlara getirdiği ve Ordu'nun güzelliklerini tanıtan "Vermem Seni Ellere" dizisi, Bu akşam yine izleyicileri ekranlara kilitlemeye hazırlanıyor. Bu akşam saat 20.00'de yeni bölümüyle seyircilerle buluşacak olan dizi, heyecan dolu anlarla dolu bir hikayeye sahne olacak. İşte yeni bölümün özeti...

Zeliş, Mehmet'le arasında bir ihtimal olduğunu düşündüğü anda, beklenmedik bir şekilde babasının Mehmet'i asla onaylamayacağını öğrenir. Babasının karşı çıkışına rağmen Zeliş, Mehmet'e olan duygularından vazgeçmeyecektir.


Mehmet'i kendinden uzaklaştırmak için çeşitli yollara başvuran Zeliş, artık eski hayatına dönmeye kararlıdır. Mehmet'i hayatından çıkaracak ve kendi yoluna bakacaktır. Ancak bu kararı alırken içinde büyük bir çelişki yaşamaktadır. Öte yandan, Zeliş'in babası Şakir, kızına karşı restleşse de onun için içten içe üzülmektedir. Kızına iyilik düşünen Şakir, ona daha önce hiç anlatmadığı gerçekleri açıklamaya karar verir. Mehmet'i kızından uzaklaştırmak isterken, onu Hande'ye yakınlaştırmayı planlamaktadır. Mehmet ise Zeliş'in ondan neden uzaklaştığını anlamaya çalışmaktadır. Bu konuda Kıvanç ve Uğur'la birlikte bir plan yapar. Amacı, Zeliş'in duygularını anlamak ve onu ikna etmektir. İzleyicilerin merakla beklediği "Vermem Seni Ellere" dizisi,Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümüyle duygusal ve heyecan dolu anlar yaşatacak.




Anahtar Kelimeler : "VERMEM, SENİ, ELLERE", YENİ, BÖLÜMÜYLE, EKRANLARDA!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler