HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Haziran 2023 Perşembe Saat: 17:32

YEŞİLÇAM'IN USTA İSMİ UNUTULMADI

Türk sinemasının efsane oyuncusu Cüneyt Arkın, ölüm yıldönümünde anıldı.
YEŞİLÇAM'IN USTA İSMİ UNUTULMADI

Türk sinemasının efsane oyuncusu Cüneyt Arkın, geçtiğimiz yıl 85 yaşında yaşama veda ederek tüm sevenlerini üzmüştü. Gerçek adı Fahrettin Cüreklibatır olan efsane aktör, vefatından bir yıl sonra tüm sevenleri tarafından hatırlandı. Duayen sanatçı bir kez daha ne kadar sevildiğini kanıtladı.

Yaşamı boyunca hem sanatçı kişiliği hem de özel hayatıyla örnek olan Arkın, sevenleri tarafından her daim takdir edildi.

Aile fertlerinin yanı sıra Yeşilçam'ın usta ismini sanatçı dostları da unutmadı. Arkın'ın kabri başına giden oğlu Kaan Cüreklibatır, gözyaşlarına bir kez daha engel olamadı. Babasının mezarı başında ağlayan Kaan Cüreklibatır, şu sözlerle duygularını dile getirdi:

"Kabrinin başındaydım. Kocaman bir boşluk hissi! O boşluğun insanı burkan acısı içerisindeydim! O dakika zihnimde, yazlık evimizde baĥçe işleriyle uğraşırken “…Oğlum Kaan, kavak ağaçlarının köküne bol su vermelisin…” dediğini hatırladım. İçim genişlemiş, yüreğim ferahlamıştı: Artık ne o yüreğimdeki acı burkulmayı hissediyordum, ne o sıkışmayı! Artık başka biriydim. Çünkü, “Nereye baksam sen vardın” Hayatın ağaç / orman ilişkisinde saklı olduğunu bana gençlik yıllarımda öğretmiştin. Sevgi, saygı ve özlemle."

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : YEŞİLÇAMIN, USTA, İSMİ, UNUTULMADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler