HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Haziran 2023 Cuma Saat: 12:29

"TEOMAN BİLE EYT'Lİ"

Daha önce, “EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) bana da vurdu” açıklamasında bulunan ünlü rock şarkıcısı Teoman, ilk emekli maaşıyla ilgili ne yaptığını söyledi.
"TEOMAN BİLE EYT'Lİ"

Daha önce, “EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) bana da vurdu” açıklamasında bulunan ünlü rock şarkıcısı Teoman, ilk emekli maaşıyla ilgili ne yaptığını söyledi: “Bilmiyorum açıkçası. Menajerim bana harçlık verir, ben onu harcarım. Parayla pek bir ilişkim yok” yanıtını verdi.

Yoğun bir konser maratonundan çıktığını ve bir süre tatil yapacağının altını çizen Teoman, “Şu an tatildeyim. Geziyorum, spora gidiyorum, İstanbul’un tadını çıkartıyorum" dedi.

Teoman, emekli olmasıyla alakalı,"İnsanlar beni gençliğimden ‘Serseri Teoman’ olarak bildikleri için onlara komik geliyor” ifadelerini kullandı.

Bayram ikramiyesi ve emekli maaşı ile ilgili çarpıcı itiraflarına devam eden Teoman, "Menajerim bana harçlık verir, ben onu harcarım. Parayla pek bir ilişkim yok, ben hala çocuk gibi yaşıyorum. Aydan aya harçlık alıp ona göre yaşarım ama emekli olmak beni ayrı bir mutlu etti. Daha evvelden ben emekliliğimi almıştım ama EYT’li olmak ve insanların dalga geçmesi inanın çok hoşuma gidiyor. Ben seviyorum ya… Teoman bile EYT’li deyince gülüyorlar. Onlar mutlu oluyor diye ben daha çok mutlu oluyorum ve hoşuma gidiyor. Arkamdan ‘EYT’li Teoman’ diye bağıranlar var" dedi.


EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : TEOMAN, BİLE, EYTL

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler