HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Haziran 2023 Salı Saat: 13:01

DİZİSİ SEZON FİNALİ YAPINCA SOLUĞU ORDU’DA SEVGİLİSİNİN YANINDA ALDI

Ünlü oyuncu ve profesyonel basketbolcu İdris Nebi Taşkan, oynadığı dizi sezon finali yapınca soluğu Ordu’da çekilen yeni dizide başrol oynayan sevgilisi Buse Meral’in yanında aldı.
DİZİSİ SEZON FİNALİ YAPINCA SOLUĞU ORDU’DA SEVGİLİSİNİN YANINDA ALDI

Ünlü oyuncu ve profesyonel basketbolcu İdris Nebi Taşkan, oynadığı dizi sezon finali yapınca soluğu Ordu’da çekilen yeni dizide başrol oynayan sevgilisi Buse Meral’in yanında aldı. Güzel oyuncu Meral’e sürpriz yapan Taşkan, Ordu’nun seyir terası Boztepe’ye çıkıp leziz Ordu pidesi yedi. 

 TRT-1’de yayımlanan ‘Al Sancak’ dizisi sezon finali yapınca, dizide Teğmen Aras karakterini canlandıran ünlü oyuncu ve profesyonel basketbolcu İdris Nebi Taşkan, soluğu Ordu’da dizi çekiminde olan kendisi gibi oyuncu sevgilisi Buse Meral’in yanında aldı. 

Ordu’da çekilen atv'nin yeni yaz dizisi ‘Vermem Seni Ellere’ dizisinde ‘Zeliş’ karakteri ile Karadeniz kızını canlandıran dizinin başrol oyuncusu Buse Meral’e sürpriz yapan ünlü  oyuncu İdris Nebi Taşkan, birlikte Ordu’nun seyir terası Boztepe’ye çıkarak yemek yediler. Tepe Restaurant’ın leziz Ordu pidesini tadan ünlü oyuncular Boztepe’de alışverişte yaptılar. 

TAŞKAN’IN BOZTEPE’DE ALDIĞI ŞEY DİKKAT ÇEKTİ!

Ordu’ya gelmişken Boztepe’de bulunan esnaflardan da alışveriş yapan ünlü oyuncu ve profesyonel basketbolcu İdris Nebi Taşkan’ın aldığı şey dikkat çekti.  Burada yerli adı ‘Haydar’ olan beyzbol sopası alan oyuncu İdris Nebi Taşkan’ın onu ne amaçla kullanacağı merak konusu oldu. 

FOTOĞRAF ÜSTÜNE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Boztepe’de yoğun ilgi ile karşılaşan ünlü sevgililer kendileri ile fotoğraf çektirmek isteyen hiç kimseyi kırmayarak birlikte objektiflere poz verdiler.

Ünlü sevgililer Buse Meral ile İdris Nebi Taşkan ve beraberindekiler yoğun ilgi arasında Boztepe’de tur attıktan sonra ayrıldılar.

İDRİS NEBİ TAŞKAN KİMDİR?

18 Ağustos 1997 tarihinde İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde doğan 25 yaşındaki İdris Nebi Taşkan, oyunculuk kariyerine 2014 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayarak başladı. Daha sonra sırasıyla Poyraz Karayel,  Arkadaşlar İyidir, Fazilet Hanım ve Kızları, Zalim İstanbul,  Ölüm Zamanı, Baht Zamanı, Gizli Saklı, Benim Babam Bir Kahraman, Malum & Makus, ve Özgür Dünya adlı film ve dizilerde rol aldı. Ünlü oyuncu Son olarak ise TRT-1’in sevilen dizisi ‘Al Sancak’ta,  ‘Teğmen Aras’ karakterine can veriyor. 

Haber: Muzaffer ŞENSOY





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler