- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Ordu Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün Başkanlığında; Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Hakan Hacısalihoğlu, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcıları Ertan Çelik ve İdris Gündoğdu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr.Özerhan Özer, Destek Hizmetleri Başkanlığı Birim Uzmanları ile kamu hastanelerimizin idari ve mali hizmetler müdürlerinin katılımı ile 2022 yılı Destek Hizmetleri Başkanlığı il durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda kamu hastanelerimizin mali durum ve analizleri, idari birimler durum değerlendirmeleri, bütçe takibi, mali disiplin tedbirleri ve sağlık bilgi sistemleri başlıkları ele alınmıştır.
Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Dursun Tüzün toplantı sonrasında tüm yönetim ekibine ve çalışanlara teşekkür ederek başarılar diledi.
nBÜLTEN