HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Eylül 2022 Pazartesi Saat: 05:57

HALK SAĞLIĞI YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Altınordu ilçesi Düz Mahalle Sırrıpaşa Caddesi'nden (Eski Fidangör sonu) başlayan yürüyüş, Köprübaşı mevkiinde sona erdi.
HALK SAĞLIĞI YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Her yıl 3-9 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerin düzenlenerek vatandaşlara bilinçlendirme çalışmalarının yapıldığı Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında Sağlık Müdürü  Op. Dr. Dursun Tüzün, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Vekili Dr. Özkan Yazıcı, Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Volkan Karabacak, Altınordu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sedanur Yıldız ve ilgili personelin katılımıyla “Halk Sağlığı Yürüyüşü” düzenlendi.

Altınordu ilçesi Düz Mahalle Sırrıpaşa Caddesi'nden (Eski Fidangör sonu) başlayan yürüyüş, Köprübaşı mevkiinde sona erdi.

Vatandaşlarımıza beslenme danışmanlığı, fiziksel aktivite danışmanlığı, gebe bilgilendirme sınıfı, psikolojik danışmanlık, çocuk ve ergen danışmanlığı, sigara bırakma danışmanlığı, evlilik öncesi danışmanlığı, sosyal destek danışmanlığı ve kanser taramaları hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Bu hizmetlerin Altınordu İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezinde ücretsiz verildiği de hatırlatıldı.

Sağlık Müdürü  Op.Dr.Dursun Tüzün etkinlikte yaptığı konuşmada, Altınordu ve Fatsa İlçelerimizde hizmet veren sağlıklı hayat merkezlerinde yapılan tüm taramalar ve danışmanlık hizmetlerinin ücretsiz olduğunu belirterek, “Tüm vatandaşlarımızı danışmanlık hizmetleri ve taramalarını yaptırmak için sağlıklı hayat merkezlerimize ve sağlık kuruluşlarımıza bekliyoruz.” dedi.

nBÜLTEN

 




Anahtar Kelimeler : HALK, SAĞLIĞI, YÜRÜYÜŞÜ, DÜZENLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler