HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Ağustos 2022 Salı Saat: 09:32

ORDU SAĞLIK PLATFORMU KURULUYOR

Sağlık temelli işlerde çatı görevi üstlenen Ordu Tabip Odasının çağrısı üzerine ildeki tüm sağlık sendikaları Sağlık Platformu kurmak üzere bir araya geldi.
ORDU SAĞLIK PLATFORMU KURULUYOR

Sağlık temelli işlerde çatı görevi üstlenen Ordu Tabip Odasının çağrısı üzerine ildeki tüm sağlık sendikaları Sağlık Platformu kurmak üzere bir araya geldi.

            Ordu’da tüm sağlık sitemini temsil eden kurumlar tüm ülkeye model olabilecek Sağlık Platformu oluşturulması için ilk adımı attı.

            Konuyla ilgili olarak bilgilendirme açıklaması yapan Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun; “Ordu’da sağlık temelli işlerde çatı görevini, insiyatif alarak daha da ileri götüren ordu tabip odasının çağrısı üzerine Ordu ilimizdeki tüm sağlık sendikaları Sağlık Platformu kurmak üzere bir araya geldik.

            Sağlık platformuna katılan ve oluşturan sendika ve odalar şunlar:

             Ordu Tabip Odası Başkanlığı, Ordu Aile Hekimleri Derneği Başkanlığı

 Sağlık Sen Ordu Şube Başkanlığı,

 Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanlığı

Ses Ordu Şube Başkanlığı,Genel Sağlık İş Ordu İl Temsilciliği, Hekimbirliği Sendikası Karadeniz Bölge Başkanlığı.

            Ordu Sağlık Platformu, hekimlerimizin ve sağlık personellerimizin yeniden hak ettikleri saygınlığa kavuşabilmeleri için ve milletimiz hak ettiği sağlık hizmetini alabilmeleri için oluşturulmuş, ülkemiz yararına çalışma planlayan bir oluşumdur.

İlk görevini de belirledi

            Sağlık camiasında hekimlerimize ve sağlık personellerimize reva görülen hekime ve sağlık personeline şiddet ile birlikte ve top yekun olarak mücadele edilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

            Bu kararın medyaya iletilmesi, eğitim çalışmalarının planlanması, il mülki amirleri ile konu hakkında bilgi verilmesi, görüş alışverişinde bulunulması, sağlıkta şiddet yanında, sağlık sistemi içerisinde var ise kötü davranışların, mobbingin de sistem dışına çıkarılması için elbirliğiyle mücadele edilmesi kararlaştırıldı ve oy birliğiyle kabul edildi.  BÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ORDU, SAĞLIK, PLATFORMU, KURULUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler