- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
MÜDÜR TÜZÜN’DEN 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNE ZİYARET

Ordu Sağlık Müdürü Op.Dr. Dursun Tüzün 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Hizmet birimlerini tek tek ziyaret eden Tüzün, yapılan iş ve işlemler hakkında 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Yeliz Çakar Güleş’le istişarede bulundu. Sağlık Müdürümüz çalışma arkadaşlarımızın keyifli sohbet eşliğinde görüş ve önerilerini dinlemenin yanı sıra yapılan asılsız çağrıların hastalarda ilk müdahelenin gecikmesine yol açtığını dile getirdi.
Bu anlamda atılacak tüm adımların hızlı bir şekilde faaliyete geçirilmesi yönünde talimatlar veren Tüzün, çalışma arkadaşlarımızın görev ve sorumluluklarını özveriyle yerine getirmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sağlık Müdürü Op.Dr. Dursun Tüzün, çalışma arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.
nFATMA ALAY