HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Nisan 2022 Salı

40 YILINI DOLDURAN DOKTORLARA PLAKET

Ordu Tabip Odası’nın düzenlediği iftar programı fidanlarla Çınarlar buluşuyor gecesinde , meslekte 40 yılını doldurmuş tecrübeli hekimlere plaketler verildi
40 YILINI DOLDURAN DOKTORLARA PLAKET

OrduTabip Odası’nın düzenlediği iftar programı fidanlarla Çınarlar buluşuyor gecesinde , meslekte 40 yılını doldurmuş tecrübeli hekimlere plaketler verildi. Bu plaketler verilirken orada gencecik tıp öğrencileri de bu plaketlerin verilmesine eşlik etti ve meslekte 40 yılını doldurmuş abilerinden önemli tavsiyeler aldılar .Böylece iftar yemeği fidanlar ile Çınarların buluşmasına da vesile oldu.

Geceye Ordu Büyükşehir belediye başkanı sayın bakan doktor Mehmet hilmi güler katıldı ve gecede önemli konuşmalar yaptı .

Ordu Tabip Odası  Başkanı Doktor Ali Coşkun gecenin tertibinde ve katkıları bulunan herkese teşekkür ederek , bu geleneği , Çınarlara sevgi ve saygı geleneğini , ilelebet sürdüreceklerini söyledi. 

Tüm hekimleri tabip odalarına sahip çıkmaya ve deontolojiye sahip çıkmaya çağırdı. Yaklaşık 90 hekimin katıldığı gece çok renkli geçti, hekimler uzun yıllar sonra ilk defa bu kadar kalabalık olarak bir yemekte buluştular.

 Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm Dr.  Ali Coşkun, Ordu Tabip Odasının rozetini , gecenin anısına Ordu Büyükşehir belediye Başkanı  Dr. Mehmet Hilmi Güler’e hediye edip yakasına eliyle kendisi taktı.




Anahtar Kelimeler : 40, YILINI, DOLDURAN, DOKTORLARA, PLAKET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler