HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Şubat 2022 Çarşamba

MÜDÜR KASAPOĞLU, KAYMAKAM CİĞERCİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu Çatalpınar Kaymakamı Sayın Eyyüp Batuhan Ciğerci’yi makamında ziyaret ederek, İlçe’de hizmet veren sağlık tesislerinin durumu ve sunulan sağlık hizmetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulun
MÜDÜR KASAPOĞLU, KAYMAKAM CİĞERCİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu ve sağlık yöneticilerimiz Çatalpınar Kaymakamı Sayın Eyyüp Batuhan Ciğerci’yi makamında ziyaret ederek, İlçe’de hizmet veren sağlık tesislerinin durumu ve sunulan sağlık hizmetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. 

Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu, Kaymakam Eyyüp Batuhan Ciğerci’ye tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de uygulanmaya başlanan yerli aşımız Turkovac ile ilgili bilgi aktardı. Çatalpınar Kaymakamı Ciğerci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “uygulanmaya başlanan yerli ve milli aşımız İçin uygun koşulların hazırlanması, vatandaşımızın hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilmesi için ellerinden gelen tüm desteği vermeye hazır olduklarını” söyledi.

Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu, koronavirüs mücadelesinde yerli ve milli aşımız Turkovac’ın iki gündür Ordu’da uygulandığını, vatandaşlarımızın aşı tercihlerini Turkovac’tan yana kullanmasının memnuniyet verici olduğundan bahsederek, “vatandaşlarımız daha önce hangi aşıyı yaptırmış olursa olsun, hatırlatma dozlarını veya eksik aşılarını Turkovac olarak yaptırabilirler. Bende tüm vatandaşlarımıza yerli ve milli aşımızı, milli gücümüzü tavsiye ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler