HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Mart 2024 Cuma Saat: 17:37

Ordu’ya yeni atamalar yapıldı.

Sağlık Bakanından talep edilen sağlık personeli ihtiyacı bugün yapılan atamalarda biraz daha çözüme kavuştu.
Ordu’ya yeni atamalar yapıldı.

Sağlık Bakanından talep edilen sağlık personeli ihtiyacı bugün yapılan atamalarda biraz daha çözüme kavuştu.

Yapılan atamalara ilişkin AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat sosyal medya hesabından duyuru yaptı ve Sağlık Bakanı Koca’ya teşekkür etti.

Milletvekili Hamarat atamalara ilişkin şunları söyledi.

“Ordu'nun farklı branşlardan doktor ihtiyacının giderilmesi amacıyla gerekli kadro tahsisleri tamamlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Sayın Bakanımız Fahrettin Koca'ya iletilen taleplerin hızla değerlendirilip yerine getirilmesi, Ordu halkı için büyük bir memnuniyet kaynağı olmuştur.

Bu atamalar, Ordu'nun sağlık altyapısını güçlendirmeye ve halkın sağlık hizmetlerine daha kolay erişimini sağlamaya yönelik önemli bir adım oldu.

Ordu'nun her bir ilçesinde sağlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulabilmesi için yapılan bu çalışmalar devam edecek ve Ordu halkının sağlığına yönelik iyileştirmeleri sürekli olarak takip edeceğiz.

Ordu halkı adına yapılan bu önemli adımların, şehrin sağlık altyapısını güçlendirerek halkın sağlık hizmetlerine daha kolay erişimini sağlayacağına olan inanç tamdır. Bu vesileyle, Sayın Bakanımız Fahrettin Koca'ya yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi sunar, Ordu'muz için hayırlı uğurlu olmasını dileriz.”





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler