HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Şubat 2024 Perşembe

“İHTİYAÇ VE TALEPLER KARŞILANACAK”

Ordu İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Dursun Tüzün, Ordu Devlet Hastanesi Başhekimliğine yeni atanan Uzm.Dr. Eser Uyanık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
“İHTİYAÇ VE TALEPLER KARŞILANACAK”

Ordu İl Sağlık Müdürü  Op.Dr. Dursun Tüzün, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Özerhan Özer, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok ve Başkan Yardımcısı Tevabil Bilgili ile birlikte Ordu Devlet Hastanesi Başhekimliğine yeni atanan Uzm.Dr. Eser Uyanık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ayrıca Sağlık Müdürü  Op.Dr. Dursun Tüzün, hizmet birimlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Hizmetlerin değerlendirilmesi ve kapsamının belirlenmesi konusunda çalışma arkadaşlarımızla gerekli istişarelerde bulunan Tüzün, serviste yatan hastalarımıza da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Sağlık Müdürü  Op.Dr. Dursun Tüzün, şuana kadar sunulan sağlık hizmetlerinin Ordu için önemini vurgulayarak, önümüzdeki günlerde katlanarak devam etmesi adına Başhekim Uzm.Dr. Eser Uyanık ile istişarelerde bulundu. Bu konuda hassasiyet gösterilerek hareket edilmesine yönünde, gerekli ihtiyaçların ve taleplerin karşılanacağını söyledi. 




Anahtar Kelimeler : “İHTİYAÇ, VE, TALEPLER, KARŞILANACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler