HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 18:32

GELECEĞİMİZ SAĞLIK ORDUSUNUN GÜCÜ İLE ŞEKİLLENECEKTİR

Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun'un açıklamalarına göre, geleceğin sağlık ordusunun gücü, ülkelerin ayakta kalması için kritik öneme sahip olacak dedi.
GELECEĞİMİZ SAĞLIK ORDUSUNUN GÜCÜ İLE ŞEKİLLENECEKTİR

Bu ordunun gücü, askeri güçle birlikte değerlendirilerek ülkelerin geleceğini şekillendirecek unsurlar arasında yer alacak. Savunma sanayindeki gelişmelere gururla tanık olunduğunu belirten Dr. Coşkun, sağlık ordusunun gücünün eklenmesinin ülke geleceğini daha parlak hale getireceğini vurguladı.

Sağlık ordusunun komutanı olarak nitelendirilen doktorlar ve onlara destek veren sağlık personelinin kıymetinin iyi bilinmesi gerektiğini ifade eden Dr. Coşkun, özellikle zor zamanlarda kahramanca görev yapan bu mensuplara olan saygının unutulmaması gerektiğini vurguladı. Batı dünyasının, ülkede kısıtlı imkanlarla yetişen genç hekimlere göz diktiğine dikkat çeken Dr. Coşkun, bu durumun gelecekte güçlü bir sağlık ordusunun önemini anladıklarının bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Sağlık Bakanlığı'na çağrıda bulunan Dr. Coşkun, hekimleri sahada rahatsız eden olumsuz koşulların acilen ortadan kaldırılmasını talep etti. Vatandaşlara da seslenen Dr. Coşkun, hekimlere ve sağlık personeline hak ettikleri saygının gösterilmesini ve gelecekte pişman olunmaması için bu değerli insanların korunmasını istedi.

Son olarak hekimlere seslenen Dr. Coşkun, hizmetlerini ülkeye sunmaları ve ülkenin geleceğine katkıda bulunmaları çağrısında bulunarak, önemli tıp figürleri gibi düşünmelerini ve ülkenin terletilmemesini önerdi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler