HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Ekim 2021 Cumartesi

BAŞHEKİMLER TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemlerden dolayı fiziksel olarak yapılamayan toplantı 1,5 yıl sonra tekrar yapılarak İlimizde hizmet veren kamu hastaneleri ile İl Ambulans Servisi Başhekimliğinin durumu masaya yatırıldı.
BAŞHEKİMLER TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemlerden dolayı fiziksel olarak yapılamayan toplantı 1,5 yıl sonra tekrar yapılarak İlimizde hizmet veren kamu hastaneleri ile İl Ambulans Servisi Başhekimliğinin durumu masaya yatırıldı. 112 Acil Çağrı Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıya Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş, Başkan Yardımcısı Uzm.Dr.Ayşenur Hoş ve kamu hastanelerinin başhekimleri ile İl Ambulans Servisi Başhekimi katıldı.

Sağlık Müdürü  Dr.Mustafa Kasapoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, “Bildiğiniz gibi Sağlık Bakanımız 20 Eylülden itibaren il bazında, ilk doz yerine, en az iki doz aşı olanların oranlarını paylaşılacağını duyurmuştu. Dün itibariyle en az iki doz aşılama oranında ülke genelinde beşinci sıraya kadar yükseldik. Bu başarıda emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma sizlerin aracılığıyla teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantıda ayrıca hasta memnuniyeti ile ilgili mevcut durum ve memnuniyeti artırıcı alınabilecek önlemler ile yapılabilecek organizasyonlara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu, “Kamu hastanelerinden hizmet alan vatandaşlarımızın memnuniyeti ve almak istediği hizmete kısa sürede erişimi bizler için çok önemlidir. Bu konuda her hastanemizin fiziksel özelliğine göre vatandaşlarımızı memnun edici sağlık hizmeti vermek, endişelerini dinlemek ve sorularına cevap vermek, evlerine şifa ile mutlu bir şekilde gitmelerini sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız. İnşallah 2023 yılında Ordu Şehir Hastanemizin açılmasıyla birlikte Ordu’muzu sağlık alanında bir marka haline getireceğiz.” dedi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler