HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Ocak 2024 Perşembe Saat: 13:20

Pandemi Döneminde Estetik Ameliyatlarında Büyük Artış!

Almanya'da pandemi döneminde birçok sektör zarar ederken, ilginç bir şekilde estetik ameliyatlarında büyük bir artış yaşandığı bildirildi.
Pandemi Döneminde Estetik Ameliyatlarında Büyük Artış!

Frankfurtlu plastik cerrah Dennis vom Heimburg, pandemi sürecinin estetik ameliyatlara olan ilgiyi önemli ölçüde artırdığını ifade ediyor.

Dennis vom Heimburg, 28 yıllık bir plastik cerrah olarak her yıl yaklaşık bin kişinin ameliyat veya tedavi amacıyla kendisine başvurduğunu belirtiyor. Pandemi döneminde bu talebin özellikle kilo alan kişilerden geldiğini vurguluyor. Kapanma nedeniyle kilo alan bireylerin estetik ameliyat talebinde belirgin bir artış yaşandığını ifade ediyor.

Hekim, pandemi sürecinin bir "kazananı" olarak nitelendirilmek istemese de, virüsün yayıldığı dönemde estetik ameliyatlara olan ilginin arttığını söylüyor. Özellikle çalışan kesimden birçok kişinin pandemi döneminde estetik ameliyatlar için başvuruda bulunduğunu ifade ediyor. Önceki dönemde planlama konusunda daha esnek davranabilen kişilerin, pandemi sürecinde daha hızlı ve kararlı bir şekilde estetik müdahaleler için kendilerine başvurduklarını belirtiyor.

Dennis vom Heimburg, virüs tehlikesi nedeniyle ameliyatlarına gelmekten çekinenlerin sayısının, tedavi olmaya karar verenlerden daha fazla olduğunu belirtiyor. Bu durum, pandeminin etkisi altında kilo kontrolü ve vücut estetiği konusundaki taleplerin arttığına işaret ediyor.



haber merkezi





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler