HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Aralık 2023 Salı Saat: 11:52

UMKE Sayacabaşı’nda Kamp Yaptı

2023 Yılı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) Faaliyet Planı Kapsamında Ordu UMKE İl Tatbikatı Kampı yapıldı.
UMKE Sayacabaşı’nda Kamp Yaptı

2023 Yılı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) Faaliyet Planı Kapsamında Ordu UMKE İl Tatbikatı Kampı yapıldı.

Ordu Sağlık il Müdürlüğü  2023 yılı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) faaliyet planı kapsamında Ordu UMKE İl Tatbikatı Kampı 29/30 Kasım - 1 Aralık 2023 tarihleri arasında 3 gün boyunca Ulubey Belediyesi Sayacabaşı Sosyal Tesisleri kamp alanında gerçekleştirildi.

İlk gün kamp alanına ulaşımın ve yerleşimin ardından; İl Sağlık Müdürü  Op.Dr. Dursun Tüzün, Ulubey Belediye Başkanı Sayın İsa Türkcan ve Sağlık Yöneticilerimiz kamp alanındaki faaliyetleri inceledi.  Çalışmalar hakkında bilgi alındıktan sonra gece yapılan masabaşı tatbikat oyunlarının ardından gün tamamlandı.

İkinci gün SAKOM'un oluşturulması, toplu trafik kazası ve sel sonrası heyelan senaryoları üzerine tatbikatlar gerçekleştirildi. Gece de devam eden senaryolarla gün tamamlandı.

Üçüncü gün sabah yapılan doğa yürüyüşü ile güne başlandı. Deprem ve enkaz senaryosu ile yapılan son tatbikatın ardından kamp malzemelerinin bakımı ve temizliği yapılarak kamp tamamlandı.

Sağlık Müdürü Op.Dr. Dursun Tüzün, UMKE ekibinin yeni araçlarını inceledi. Çalışma arkadaşlarına başarılar dileyen Tüzün, Kampa ev sahipliği yapan Ulubey İlçemizin Belediye Başkanı Sayın İsa Türkcan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.




Anahtar Kelimeler : UMKE, Sayacabaşı’nda, Kamp, Yaptı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler