HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 21:45

KORGAN'DA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Sağlık hizmetleri konusunda görüş alışverişinde bulunarak hastahane adına yapılabilecek iyileştirmeleri gözden geçirdiler.
KORGAN'DA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün başkanlığında Korgan Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen toplantıya, Müdürlüğün yöneticileri, kamu hastanelerinin başhekimleri ve idari ve mali işler müdürleri ile sağlık bakım hizmetleri müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Korgan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Eser Uyanık açılış konuşmasını gerçekleştirerek katılımcıları selamladı. Daha sonra Uyanık ve Korgan Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Sercan Sayılır, hastane birimleri, hizmet kapasitesi, yapılması planlanan iyileştirmeler ile personel durumu hakkında katılımcılara bilgilendirme yaptılar. Korgan Devlet Hastanesi sunumunun ardından Destek Hizmetleri Başkanlığı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı ve İl Kalite Koordinatörlüğü sunumlarıyla hastane hizmetleri ve mali durum konusu değerlendirildi.Toplantıda kapanış konuşmasını gerçekleştiren Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün, konuşmasına katılımcılara hoş geldiniz diyerek başladı. Ev sahipliği ve misafirperverliği için Korgan Devlet Hastanesi yönetimine ve çalışanlara teşekkür etti.Korgan Devlet Hastanesinin hizmet rolü C olarak tescil edildiğini belirten Tüzün, hayırlı olmasını dileyerek, hastane rol grubunda yapılan değişiklikle birlikte değişen ihtiyaçların biran önce giderilmesi için hem hastane yönetimine hem de Sağlık Müdürlüğü ilgili birimlerine talimat verdi. Toplantının çok verimli geçtiğini söyleyen Tüzün, “Korgan Devlet Hastanemizi, Kamu Hastaneleri Başkanlığımız, Destek Hizmetleri Başkanlığımız ve İl Kalite Koordinatörlüğümüz ve Korgan Devlet Hastanemizin sunumlarıyla değerlendirdik. Tüm Kamu Hastanelerimiz yöneticilerinin katılımıyla faydalı toplantılar düzenlemeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın yerinde ve kaliteli hizmet almalarını sağlamak amacıyla hastanelerimiz arasındaki koordinasyonu artırmak için neler yapılabileceği hakkında hastane yöneticileri ile fikir alış verişi sağladık” diyerek katılımcılara teşekkür eden Tüzün, bir sonraki toplantının Aybastı Devlet Hastanesinin ev sahipliğinde düzenleneceğini söyledi.Korgan Devlet Hastanesi Değerlendirme Toplantısının ardından Korgan Belediye Başkanı Sayın Tuncay Kiraz, Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün ve sağlık yöneticileri bir araya geldi. Kiraz ve Tüzün, Korgan İlçesinde sunulan sağlık hizmetleri konusunda görüş alışverişinde bulunarak, yapılabilecek iyileştirmeleri gözden geçirdiler.




Anahtar Kelimeler : KORGANDA, DEĞERLENDİRME, TOPLANTISI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler