HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Mayıs 2023 Cuma Saat: 10:49

ORDU DİŞ KLİNİĞİ SAYISI 14 OLDU

Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Akyazı Semt Polikliniği'nin hizmet kapasitesi artırıldı.
ORDU DİŞ KLİNİĞİ SAYISI 14 OLDU

HABER: KÜBRA ÇAKIR

7 klinikte hizmet veren Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Akyazı Semt Polikliniği’nde, nüfus yoğunluğunun ve MHRS üzerinden gelen taleplerin artması sonucu bu taleplere cevap vermek adına, klinik sayısı 14’de çıkarıldı.

Kliniklerde ağız, diş ve çene cerrahisi ile endodonti alanlarında uzman 2 doktor ve 12 diş doktoru hizmet vermeye başladı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Ordu İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün, Ordu’da ağız ve diş sağlığı hizmetlerine önem verildiğinin altını çizerek: “Ünye ve Fatsa’ya ağız ve diş sağlığı merkezlerinin açılması için Sağlık Bakanlığı’ndan onay alındığını ve arsa için çalışmalara başladığımızı duyurmuştuk. Bu yatırımlarımızı inşallah Ordu’ya kazandıracağız. Bunun yanında mevcut durumumuzu da sürekli analiz ediyoruz. Gerek MHRS, gerek ayaktan başvuran hastalarımızın sayılarını ve hizmet kapasitemizi aylık olarak değerlendiriyoruz. Bu değerlendirmeler sonucunda, Ağız ve Diş Sağlığı Akyazı Semt Polikliniği’ne olan talebin arttığını gördük ve hizmet kapasitemizi artırmak için gerekli düzenlemeleri yaptık. Klinik sayımızı yediden on dörde çıkardık. Ordumuza hayırlı olsun” dedi.




Anahtar Kelimeler : ORDU, DİŞ, KLİNİĞİ, SAYISI, 14, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler