HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Mayıs 2023 Cumartesi Saat: 23:13

BU ZAMANDA ZATÜRREDEN ÖLDÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından, Ordu Ticaret Borsası Tescil Müdürü Mustafa Öztürk’ün oğlu Selçuk ÖZTÜRK verdiği hayat mücadelesini kaybetti.
BU ZAMANDA ZATÜRREDEN ÖLDÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından, Ordu Ticaret Borsası Tescil Müdürü Mustafa Öztürk’ün oğlu Selçuk ÖZTÜRK verdiği hayat mücadelesini kaybetti.
Solunum yetmezliği, hâlsizlik gibi şikayetlerle 3 Mayıs 2023 tarihinde hastaneye kaldırılan Selçuk Öztürk, akabinde Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde yoğun bakıma alınmış 5 Mayıs 2023 tarihinde de ambulans helikopterle Ankara Şehir Hastanesi’ne nakledilmişti.
Ağır zatürreye bağlı çoklu organ yetmezliği yaşayan Selçuk ÖZTÜRK, 6 Mayıs 2023 tarihinde saat 22.00 sularında hayat mücadelesini kaybetti.
37 yaşındaki Selçuk ÖZTÜRK evli ve bir kız çocuk babasıydı. İkinci evladını bekleyen ÖZTÜRK, yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.
İhmaller mi Var?
Selçuk Öztürk'ün ölümü bir takım ihmal sorularını da gündeme taşıdı.
Bir süre önce rahatsızlanan Öztürk doktora gitmek yerine hastalığı evinde atlatmaya çalışmış. İyileşmeyince Ordu Altınordu'da Özel Sevgi Hastanesi'ne gidiyor. Tedavisi bir süre burada yapılıyor. Ancak iyileşme görülmeyince bu sefer de Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülüyor. Bir süre sonra da yoğun bakıma alınıyor. Hastalığına tam teşhis konulamayınca hasta yakınları özel hava ambulansı ile Selçuk ÖZTÜRK'ü Ankara Şehir Hastanesi'ne götürüyorlar. Burada ÖZTÜRK'e zehirli zatürre teşhisi konuluyor ve geç kalındığı belirtiliyor. Öztürk akşam saatlerinde ise hayatını kaybediyor.
Selçuk ÖZTÜRK'in cenazesi yarın öğle namazını müteakiben Dedeli Mahallesi'nde defnedilecek.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler