HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Ocak 2023 Pazartesi Saat: 05:29

SAĞLIK KURULUŞU ARASINDA BİRİNCİ

Teşekkür belgesi törenine Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Mesul Müdürü ve Baştabibi Uzm. Dr. Ali Coşkun, Mesul Müdür Yardımcısı Dr. Özlem Telcioğlu ve diğer yetkililer katıldı.” dedi.
SAĞLIK KURULUŞU ARASINDA BİRİNCİ

Sağlık Bakanlığının yetkili kıldığı Sağlık Müdürlüğü değerlendirilmesi sonucu Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Ordu ilindeki özel, resmi 25 sağlık kuruluşu arasında birinci oldu.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Mesul Müdürü ve Baştabibi Uzm. Dr. Ali Coşkun; Pandemi nedeniyle ara verildikten sonra 2021 ve 2022 yıllarının kalite standartları gereği 100 puan üzerinden, Sağlık Bakanlığının yetkili kıldığı Sağlık Müdürlüğü tarafından değerlendirilmesi sonucu Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi, Ordu ilindeki özel hastaneler, kamu hastaneleri, tıp merkezleri başta olmak üzere 25 sağlık kuruluşu arasında değerlendirme sonucu yüzde 98’le en yüksek puanı alarak  birinci oldu. Bu amaçla 6.1.2023 tarihinde Ordu İl Sağlık Müdürlüğünde özel hastane sorumlu, yetkililerine Teşekkür Belgesini İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzel verdi.    nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : SAĞLIK, KURULUŞU, ARASINDA, BİRİNCİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler