- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
HAFTA SONU DOLU DOLU GEÇECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri ile bu hafta sonu dolu dolu geçecek.
Düzenlediği film gösterimleri, tiyatrolar, söyleşiler, konserler ile Ordulu sanatseverleri bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi bu hafta sonu da tiyatroseverler ve çocuklara hitap edecek etkinlikler gerçekleştirecek.
Bu kapsamda tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak olan Coşkun Çetinalp’in yazdığı, yönettiği ve oynadığı “Bir Bilet İki Film” adlı tiyatro oyunu 12 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da OBBKT’de ücretsiz olarak vatandaşlarla buluşturulacak.
45 dakikalık tek perdelik oyunda 1960 ve 70’li yıllarda Ordu’daki yaşam, insanların sosyal hayatı anlatılacak. Ayrıca kapalı ve bahçe sinemaları ile bazı insanların yaşamı hakkında da kesitler sunulacak.
Etkinliklerde çocukları da unutmayan Büyükşehir Belediyesi “Tavşan Okulu” adlı çocuk sinema gösterimi ile onlara macera dolu dakikalar yaşatacak. Film gösterimi 12 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te OBBKT’de ücretsiz olarak çocuklar ile buluşturulacak.
HABER MERKEZİ