HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Nisan 2024 Çarşamba Saat: 16:18

İftar Açılıyor Çocuklar İçin Eğlence Başlıyor

Ramazanın ilk gününden itibaren akşam Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda buluşan çocuklar unutulmaz anlar yaşıyor.
İftar Açılıyor Çocuklar İçin Eğlence Başlıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesinin “Ramazan Çocuklarla Güzel” adıyla Ramazanın ilk gününden itibaren sürdürdüğü etkinliklerde Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT)’yla buluşan çocuklar unutulmaz anlar yaşıyor.

 

Yaptığı kültür sanat etkinlikleri ile Orduluların her daim beğenisini kazanan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel çocuklar için hazırladığı etkinliklerle bu yılda adından söz ettirdi.

 

Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından “Ramazan Çocuklarla Güzel” teması ile hazırlanan organizasyonla çocuklar eğlenceli etkinliklerde bir araya geliyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen etkinlikler iftar sonrası başlıyor. Çocuk yarışmalarından tiyatro oyunlarına, bilim şovlarından yüz boyama ve balon etkinliklerine kadar birçok etkinlikle çocuklar, unutulmaz bir Ramazan geçiriyor.

 

OBBKT hınca hınç dolarken etkinlikler koridorlara hatta tiyatro merkezinin dışına taşıyor. Çocukların yanı sıra ailelerde etkinliklere tam not verirken program dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletiyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ikramlarıyla da büyük beğeni toplayan etkinlikleri Ramazan Bayramı’na kadar devam edecek.

 

Öte yandan kültür sanat etkinliklerini sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi tarih tutkunlarının çok sevdiği “Tarih Söyleşileri” programına da devam ediyor. Bu kapsamda Doç. Dr. Murat Özkan ve Dr. Öğr. Üyesi Kamil Yavuz’un moderatörlüğünde Doç. Dr. Güzin Çaykıran’ın konuk olacağı programda “Tarihsel Süreçte 1915 Olayları” konuşulacak.

 

4 Nisan Perşembe günü Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek etkinlik saat 14.00’de başlayacak.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler