HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Mart 2024 Salı Saat: 11:29

Bu Oyunda ‘Önce Kalite’ Var

Ordulu tiyatro sanatçısı, yönetmen ve yazar Ufuk Ersoy’un yazdığı, üstüne üstlük yönetip, birde rol aldığı ‘Önce Kalite’ oyunu minik seyircileri ile buluşmaya devam ediyor.
Bu Oyunda ‘Önce Kalite’ Var

Ordulu tiyatro sanatçısı, yönetmen ve yazar Ufuk Ersoy’un yazdığı, üstüne üstlük  yönetip, birde rol aldığı  ‘Önce Kalite’ oyunu minik seyircileri ile buluşmaya devam ediyor. 

Karimex Çocuk Tiyatrosu,  ilk müzikli çocuk oyunu ‘Önce Kalite’ hem eğlendiriyor hem de eğlendirirken verdiği mesajlarla  çocukları bilgilendirip bilinçlendiriyor, 10 Yıl Marşı ve bayraklarla da coşturup, milli ve manevi değerleri güçlendiriyor.  Dar gelen salonlar alkışlarla yankılanıyor. 

Usta Oyuncular Ailesi İle Birlikte Aynı Sahnede 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu eski Genel Sanat Yönetmenlerinden, usta oyuncu, yazar ve yönetmen Ufuk Ersoy tarafından  kaleme alınan ve yönetilen, o da yetmezmiş gibi Karimex Çocuk Tiyatrosu oyuncuların yanısıra birde o zamanki adıyla OBKT’de tanışıp hayatını birleştirdiği oyuncu eşi Ümit Kalyoncu Ersoy ile oğulları Mertcan  ve Ufuk Efe Ersoy’la tüm ailecek sahne alıyor. Ersoy ailesi bu oyunda ayrıca diğer oyuncuların yanısıra yine OBBKT Eski Genel Sanat Yönetmenlerinden usta oyuncu Ali Kemal Tandoğan ve oğlu Furkan Tandoğan’la da aynı sahneyi paylaşıyor. 

Eğlenirken Bilinçlendiren Oyun

‘Önce Kalite’ ile ilgili bilgi veren oyununun yazarı, yönetmeni ve aynı zamanda oyuncularından biri olan Ufuk Ersoy, “Bizler bu oyunumuzla geleceğimiz olan çocuklarımıza eğlenerek doğru gıda tüketimini geri dönüşümü, sularımızın kıymetini ve birlik beraberlikle her şeyi çözebileceğimizi anlatıyoruz.  Oyunumuzda eğlenirken yapılması ve yapılmaması gereken birçok şeyi örneklerle gösteriyor, onları bilinçlendiriyoruz. Gerisi ise çocuklarımız ve değerli ailelerine kalıyor” Dedi 

Oyuna Davet

Müzikli çocuk oyunu ‘Önce Kalite’nin 25 yıldır Türkiye’ de birçok tiyatro salonunda sahnelendiğini hatırlatan  Ersoy; “Yaramazların son tüketim tarihi geçmiş gıdaları tüketmeleri ve gıda zehirlenmesi yaşayarak bundan ders çıkarmalarını anlatan oyunumuzun mutlu ve öğrenen çocukların başarılı ve bilinçli yetişkinlere dönüşmelerine vesile olması dileğiyle tüm çocuklarımızı ebeveynleri ile birlikte eğlenceli oyunumuzu izlemeye davet ediyor.” Dedi.

Önce Kalite adlı oyun Mayıs ayı sonuna kadar her  pazar günü saat 14.00’da  Ordu Kültür Sanat Merkezi Küçük Salon'da minik seyircilere ücretsiz sahnelenmeye devam edecek. 

Haber: Muzaffer ŞENSOY




Anahtar Kelimeler : Bu, Oyunda, ‘Önce, Kalite’, Var

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler