HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Mart 2024 Salı Saat: 14:57

TÜRK SANATLARI YARIŞMASI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Hüsn-i Hat, Tezhip, Minyatür, Çini, Ebru, Kalemişi ve Katı dallarında üretim yapan sanatçıların teşvik edilmesi amacıyla oluşturulan Türk Sanatları Yarışmasının başvuruları devam ediyor.
TÜRK SANATLARI YARIŞMASI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türk sanatlarını desteklemek, bu alanda eser verecek yeni kabiliyetleri keşfetmek ve bu sanatçıları gelenekten yararlanıp özgün eserler üretmeye teşvik ederek, sanatın gelişmesini ve yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen 22. Devlet Türk Sanatları Yarışması’nın başvuruları devam ediyor.

 

Hüsn-i Hat, Tezhip, Minyatür, Çini, Ebru, Kalemişi ve Katı dallarında üretim yapan sanatçıların daha önce herhangi bir ödül almamış ya da sergilenmemiş bir adet eser ile katılacakları yarışmada her daldan üç eser ödüllendirilecek. Para basari ödülleri ile basari belgeleri seçici kurulun belirleyeceği eserlere verilecek.

 

Yarışma katılım form ve şartnamelerine Valiliklerin Kültür ve Turizm Müdürlükleri ile Kültür ve Turizm Bakanlığı web sitesinden (www.kulturturizm.gov.tr  www.guzelsanatlar.gov.tr) ulaşılabilecek.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler