HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Ekim 2023 Perşembe Saat: 10:23

AHMET SULA; “GÜÇLÜ VE BİLİNÇLİ OLMAK GEREKİR”

Öğrencilerle “Farkındalık, Etkileşim, Moral ve Motivasyon” konularında söyleşi yapan ressam, şair ve yazar Ahmet Sula, “Hayatın her alanında güçlü ve bilinçli olmak gerekir” dedi.
AHMET SULA; “GÜÇLÜ VE BİLİNÇLİ OLMAK GEREKİR”

Türkiye başta olmak üzere 50 noktada kişisel resim sergisi gerçekleştiren, 500’den fazla seminer, konferans ve söyleşi etkinliğinde yer alan 1.Sınıf Emniyet Müdürü, ressam, şair ve yazar Ahmet Sula Fatsa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

"Farkındalık, Etkileşim, Moral ve Motivasyon" konulu söyleşi sırasında türkü ve şiiriyle öğrencileri motive eden 1.Sınıf Emniyet Müdürü, ressam, şair ve yazar Ahmet Sula program sonunda yaptığı açıklamada Fatsa'ya tekrar gelmekten onur ve gurur duyduğunu belirterek, “Fatsa Belediyemize bunun için minnettarım. Fatsa gençliği ile etkili bir iletişimimiz oldu, faydayı gördüğüm için ben burada heyecanlıyım sürekli. Bugün de öyle oldu. Ben istiyorum ki ülkemin gençliği insanlığın umududur. Kendini fark etsin, varlığını, kendi medeniyetini, kendi değerlerini. Zira diyorum ki bu ülkeye insanlığın ihtiyacı var. Mazlum coğrafyalar bizi bekliyorlar, iki şeye ihtiyacımız var. Gerçekten de hayatın her alanında güçlü olmak ve bilinçli olmak. Böyle olduğumuz sürece inşallah Türk beklenendir diyor ya kastedilen tabi bizim milletimiz. O yüzden Fatsa'nın gençliğinde bu karşılığı gördüğüm için ülkem adına umut ve onur duydum, iyi ki buradayım, iyi ki sizler de varsınız.” dedi.

 




Anahtar Kelimeler : AHMET, SULA;, “GÜÇLÜ, VE, BİLİNÇLİ, OLMAK, GEREKİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler