HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Ekim 2023 Perşembe Saat: 16:05

"ORDU TANITIM GÜNLERİ" 4 GÜN SÜRECEK

Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) iş birliğiyle 16-19 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Sahili Etkinlik Alanında “Ordu Tanıtım Günleri” gerçekleştirilecek.
"ORDU TANITIM GÜNLERİ" 4 GÜN SÜRECEK

Etkinlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 19 ilçe belediyesi, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve birçok firma yer alacak. Ordu tanıtım günleri 16 Kasım Perşembe günü kapılarını açacak ve 19 Kasım Pazar gününe kadar ziyaretçi kabul edecek.

Ordu’nun kültürel ve sosyal değerlerinin yanı sıra yöresel ürünlerinin tanıtımının yapılacağı etkinlik, 4 gün boyunca İstanbul’da yaşayan Ordulular ve farklı illerden katılım sağlayan yüz binlerce misafire ev sahipliği yapacak.

Yöresel kıyafetlerle yöresel lezzetlerin sergileneceği “Ordu Tanıtım Günleri”nde, Ordu’nun doğal güzellikleri ile öne çıkan mesire ve gezi alanlarının tanıtımı, Ordu’nun tarihi derinliği, ticari ve sanayi hayatı, turistik değerleri, yöresel mutfak ve damak tadı, tarım ve tarımsal ürünler, otel ve turizm acentelerinin tanıtımı yapılacak.




Anahtar Kelimeler : "ORDU, TANITIM, GÜNLERİ", 4, GÜN, SÜRECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler