HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Ağustos 2023 Salı Saat: 16:44

ÇAYELİ VE RİZE FOTOĞRAFLANIYOR

Fotoğraf Sanatçısı, Oyuncu Barış Kerim Cesur, Duayen Fotoğrafçı İlyas Göçmen ve Gazeteci ve Grafiker Gülşah Aşçıoğlu Çayeli'ne geliyorlar.
ÇAYELİ VE RİZE FOTOĞRAFLANIYOR

Fotoğraf Sanatçısı, Oyuncu Barış Kerim Cesur, Duayen Fotoğrafçı İlyas Göçmen ve Gazeteci ve Grafiker Gülşah Aşçıoğlu; Rize Çayeli Belediyesi ve ÇAYDEF Çayeli Dernekler Federasyonu’nun konuğu olarak festival kapsamında çeşitli etkinlikler için Çayeli’ne geliyorlar. 

15 Ağustos’ta başlayacak etkinliklerle Çayeli ve Rizeli fotoğraf ve sanat severlerle buluşacak sanatçılar ilk olarak 17 Ağustos Perşembe günü Çayeli Hizmetiçi Eeğitim Enstitüsü ve Akşam Sanat Okulu’nda saat 19:00’da sanatseverlerle buluşacak ve söyleşilerini gerçekleştirecekler. Ardından yine aynı gün çeşitli etkinliklere katılacak olan sanatçılar, 18 Ağustos Cuma günü Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’ne ziyarette bulunacaklar.

Sanatçı İlyas Göçmen, fotoğraflarından oluşan kitabını İl Müdürü Esra Alemdaroğlu’na imzalayıp takdim edecek. 19 Ağustos Cumartesi günü de yine Çayeli 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda yapılacak olan “Çayeli’ni Fotoğraflıyoruz” adlı foto safari etkinliği gerçekleştirilecek ve atölyeler kapsamında da aynı meydanda akşam 20:30 da uzun pozlama atölyeleri gerçekleştirilecek.




Anahtar Kelimeler : ÇAYELİ, VE, RİZE, FOTOĞRAFLANIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler