HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Ağustos 2023 Cumartesi Saat: 14:35

3.Yaz Spor Turnuvasının Kazananları Ödüllendirildi

Fatsa Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3.Yaz Spor turnuvalarında sonuçlar belli oldu.
3.Yaz Spor Turnuvasının Kazananları Ödüllendirildi

Fatsa Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3.Yaz Spor turnuvalarında sonuçlar belli oldu. 

18 takımın katılmış olduğu plaj futbolunda Hilal jimnastik EMG Laminant, 22 takımın katılmış olduğu plaj voleybolunda Ordu Özel Umut Hastanesi, 11 takımın katılmış olduğu sokak basketbolunda ise Game Over takımları şampiyon oldular. 

Plaj futbolunda ikinci Köfteci Burhan, üçüncü Fatsa İdeal Akademi, plaj voleybolunda ikinci Akkuş Belediye, üçüncü Ünye Meçhul Asker, sokak basketbolunda ise ikinci Kıyıcılar ve üçüncü Ersin İdman takımı oldular.

Yaz spor turnuvalarının sonuçlanmasının ardından Uzunkum Plajı’nda ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek ve sporcular katıldı.  Şampiyon olan ve dereceye giren takımlara ödüllerinin verilmesinin ardından Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar teşekkür konuşması yaptı.

“EN ÖNEMLİ YAŞAM ALANLARINDAN BİRİ HALİNE GELDİ”

3 yıldır geleneksel hale getirdikleri plaj futbolu, plaj voleybolu ve sokak basketbolu turnuvalarının bu senede çok güzel geçtiğini belirten Başkan Kibar, "Ben bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Her yıl bu organizasyonun daha güzel olması için başta sporcu kardeşlerimiz olmak üzere görevli arkadaşlarla istişare ediyoruz. Biz eksiklerimizi de sosyal medyadaki yorumlardan da bakarak değerlendiriyoruz. Sportif faaliyetlerimizin olduğu Uzunkum Plajı Fatsa'mızın en önemli yaşam alanlarından biri haline geldi. Alanın bu yılki taleplerine cevap verirken yeni talepleri duymak bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. İnşallah bir yıl sonra çok daha güzel bir yaşam alanında daha kurumsal bir organizasyonla sporcu kardeşlerimizle bir araya geleceğiz." dedi.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler