HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Ağustos 2023 Perşembe Saat: 13:06

BU HAFTA VİZYONA GİRECEK 9 FİLM

Sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli olmak üzere 9 film vizyona girecek.
BU HAFTA VİZYONA GİRECEK 9 FİLM

İnadıyla Şampiyon

Trabzonspor'un 2021-2022 sezonunda elde ettiği Süper Lig şampiyonluğunun anlatıldığı "İnadıyla Şampiyon" adlı belgesel, kuruluş yıl dönümü haftası dolayısıyla 4-6 Ağustos'ta Trabzon'da, sinema sezonunun açılmasıyla 15 Eylül'den itibaren de tüm Türkiye ile Avrupa'da gösterime girecek.

Bedran Güzel'in yönettiği yapımda, müsabakalardaki devre arası konuşmalar, soyunma odasında yaşananlar, deplasman yolculukları, taraftar öyküleri ve şampiyonluk kutlamalarının perde arkasına ilişkin görüntüler yer alıyor.

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası

Klasik çizgi roman serisinin animasyon film uyarlaması olan "Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası", hem animasyon tutkunlarının hem de çocukların ilgisini çekmeyi amaçlıyor.

Seth Rogen imzalı, Kyler Spears ve Jeff Rowe'nin yönetmen koltuğunda olduğu film, normal gençler olarak kabul edilmek için yola çıkan kaplumbağa kardeşlerin mücadelesini anlatıyor.

Meg 2: Çukur

İlki 2018 yılında gösterime giren ve gişe rekorları kıran "The Meg" devam filmi ile geri dönüyor. Korku, gerilim ve aksiyonu bir araya getiren "Meg 2: Çukur", tarih öncesi köpek balığı Meg'lere karşı mücadele eden bir araştırma ekibinin hikayesini ele alıyor.

Jason Statham'ın ve Jing Wu'nun başrolde olduğu yapım, Steve Alten'in "The Trench" romanından uyarlandı.

Nefes Alma

Lucky McKee yönetmenliğinde vizyona girecek "Nefes Alma", yürüyüş yaparken kaybolup yaşlı bir adamın kapısını çalan genç bir adamın hikayesini anlatıyor.

Gerilim türündeki yapımın başrolünde "Nefesini Tut" filminden hatırlanan Stephen Lang yer alıyor.

Orman Çocuğu: Güç Uyanıyor

Haftanın bir diğer animasyon filmi "Orman Çocuğu: Güç Uyanıyor", kendisini zorlu bir mücadelenin içinde bulan orman çocuğu Kaka'nın hikayesini anlatıyor.

Çin yapımı filmin yönetmenliğini Xuhui Xing üstleniyor.

Venüs'te Görüşürüz

Virginia Gardner, Alex Aiono ve Rob Estes'in oyuncu kadrosunda bulunduğu "Venüs'te Görüşürüz" ölmekte olan 18 yaşındaki bir kızın biyolojik annesinin izini sürmek için Avrupa'ya gitmesini ele alıyor.

Romantik ve dram türündeki yapımın senaryosunu Victoria Vinuesa kaleme aldı.

Mir Anka

Ekrem Düzgünoğlu'nun senaryosunu yazıp, yönettiği haftanın korku filmlerinden "Mir Anka", Karnoha cin kabilesinin en azılısı olan Anka'nın bir müzisyen grubuna musallat olmasını anlatıyor.

Başkalarının Çocukları

Bir Fransız draması olan "Başkalarının Çocukları", kendini işine adamış bir lise öğretmeni ve endüstriyel tasarımcı bekar bir baba arasında yaşanan buruk bir aşk hikayesini anlatıyor.

Rebecca Zlotowski'nin yönettiği filmde, Virginie Efira,Roschdy Zem ve Chiara Mastroianni rol alıyor.

Rubinin Ailesi

Mısır yapımı, komedi ve dramı bir araya getiren "Rubinin Ailesi" filmi, modern hayata küsen bir adam ve ailesinin hikayesi konu ediniyor.

Bu hafta ayrıca "John Wick: Chapter 4" ve "Şeytanın Düşmanı" filmleri de yeniden gösterimde olacak.


EDİTÖR:TUĞÇE ARSLAN

 




Anahtar Kelimeler : BU, HAFTA, VİZYONA, GİRECEK, 9, FİLM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler