HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Temmuz 2023 Cumartesi Saat: 13:45

KÖYDE RESİM SERGİSİ

Ordu’da yaşayan Fiskobirlik’ten işçi emeklisi olan Hasan (Necati) Saylan yaptığı resimleri köyü olan Giresun Alucra Armutlu köyünde sergiledi.
KÖYDE RESİM SERGİSİ

Ordu’da yaşayan Fiskobirlik’ten işçi emeklisi olan Hasan (Necati) Saylan yaptığı resimleri köyü olan Giresun Alucra Armutlu köyünde sergiledi. Köyün resimlerinin sergilendiği sergiye köylüler yoğun ilgi gösterdi.

“Bu Topraklarda” adıyla açılan sergide Ömer Durak, Köy Muhtarı Mehmet Patkavak, Armutlu Köyü Dernek Başkanı Erol Tekneci birer konuşma yaparak Hasan (Necati) Saylan’ın köyün resimlerini yapmalarından ve köyde sergisini açmasından memnun olduklarını dile getirdiler.

Sergisini köyünde açmaktan onur duyduğunu dile getiren Hasan (Necati) Saylan da, “Resme başladıktan sonra çocukluğumun geçtiği köyümde resim sergisi açmak hep hayalimdi. Resimlerimde köyümün güzelliklerini anılarımı ve hasretimi anlattım. Umarım beğenirsiniz. Katılımınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

Sergiyi izleyenlerden Seyfi Perçin, “Resim sergisinin köyde yapılması çok iyi oldu. Sanat köye getirilmiş oldu.Çok memnun oldum. Resimleri de çok beğendim.” dedi.

Köy sakinlerinden Hatice Durak ise, “ Ben böyle bir şeyi köyümüzde ilk defa görüyorum. Resimleri görünce anılarım tazelendi. Çok beğendim. Keşke her sene böyle etkinlikler olsa. Ressamımızın ellerine sağlık.” dedi.

Yine köy sakinlerinden Bilal Durak da, “ Benim için tarif edilemez bir duygu. Anılarım tazelendi. Bu güzellikleri yaşattığı için Necati abiye çok teşekkür ederim.” dedi.

Melek Kırbaş ise, “ Öyle bir günü biz ilk defa yaşıyoruz. Her sene böyle şeyler olsun isterim. Çok sevindim. Resimlerde geçmişimizi yaşadık, resimleri çok beğendim.” dedi.




Anahtar Kelimeler : KÖYDE, RESİM, SERGİSİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler