HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Haziran 2023 Perşembe Saat: 18:34

ZEN SANAT AKADEMİ’DEN SERGİ!

Zen Sanat Akademi Ordu Kültür Sanat Merkezinde 6. Zen Sanat Etkinlikleri kapsamında bir dizi sanat etkinliğini içeren yıl sonu etkinliği gerçekleştirdi.

Zen Sanat Akademi Ordu Kültür Sanat Merkezinde 6. Zen Sanat Etkinlikleri kapsamında bir dizi sanat etkinliğini içeren yıl sonu etkinliği gerçekleştirdi. Resim sergisi açılışı ile başlayan etkinlikler; müzik dinletisi, drama gösterisi, çocuk korosu ve katılım belgesi dağıtım töreniyle tamamlandı. 

Yüzlerce sanat severin katıldığı “Resim Sergisi” açılışını Ordu Barosu Başkanı Av. Sibel Torun, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Karlıbel, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe gerçekleştirdi. Sergi açılışında Ordu Ticaret Borsası Genel Sekreteri Birol Öztürk, Ordu Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ali Aygün, Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyeleri, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ve çok sayıda kurum müdürü ile resimleri sanatseverlerin beğenisine sunulan çocukların velilerinden oluşan kalabalık bir grup etkinliklere katılım gösterdi. Sergide 300’ün üzerinde eser sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Ordu Kültür Sanat Merkezi Fuayesine sığmayan kalabalık sergiyi ilgiyle gezdi ve eser sahibi çocukların heyecanına ortak oldu. 

Etkinliğin “Müzik Dinletisi”, “Drama Gösterisi” ve “Çocuk Korosu”ndan oluşan bölümünde ise izleyiciler salona sığmadı. Çok sayıda katılımcı gösteriyi ayakta izlemek zorunda kaldı. Piyano, gitar, keman, flüt gibi enstrümanlarla yeteneklerin sergilendiği bölüm katılımcıların büyük beğenisini topladı. Birçok çocuğun ilk sahne deneyimini yaşadığı etkinlikler Çocuk korosunun seslendirdiği şarkılarla sona erdi. 

Etkinlikler hakkında değerlendirmelerde bulunan Zen Sanat Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Neşet SAYMAN şunları dile getirdi: “Yaşadığımız kentte ve ülkemize katkı sunmayı görev bildik ve bu görevin heyecan ve sorumluluğu ile on yılı aşkın bir süredir Ordu’nun kültür ve sanatına elimizden geldiğince katkı sunuyoruz. Bu katkıya ortak olan Baro Başkanımız, Otso Başkanımız, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Gülyalı Belediye Başkanımız başta olmak üzere Ordu Kültür Sanat Merkezine sığmayan tüm dostlarımıza, velilerimize ve sanatseverlere teşekkür ediyorum. Gönlümüz isterdi ki bu heyecanı ve renkliliği kentimizin tüm yöneticileriyle paylaşabilseydik. Önümüzdeki süreçte çocuklarımızın hayallerini renklendirmeye, 7’den 77’ye herkesi sanatla buluşturmaya ve insanın içindeki iyiyi, güzeli, yaratıcılığı açığa çıkarmaya devam edeceğiz. Etkinliklerimize ilgi göstererek sesimiz olan basın kuruluşlarımıza ve gazeteci arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” Etkinliklerin içinde yer alan “Resim Sergisi” iki gün boyunca sanatseverlerin ilgisine açık kalacağı ve dileyen herkesin sergiyi gezebileceği bilgisini de buradan paylaşmış olalım.




Anahtar Kelimeler : ZEN, SANAT, AKADEMİ’DEN, SERGİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler