HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Haziran 2023 Cumartesi Saat: 17:36

ESERLER SANATSEVERLER İLE BULUŞTU

Ergin Karlıbel Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen karma sergide, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden 35 öğretim üyesinin eserleri sergilendi.
ESERLER SANATSEVERLER İLE BULUŞTU

HABER: TUĞÇE ARSLAN (ÖZEL HABER)

 

Ergin Karlıbel Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen karma sergide, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden 35 Öğretim Üyesi'nin eserleri sergilendi.

 

Sergiye CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, İş İnsanı Karlıbel Bilgi Vakfı Başkanı Ergin Karlıbel, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri ve sanatseverler katıldı.

 

Açılış konuşmasını Ordu Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü Doç. Dr. Aytaç Özmutlu yaptı ve "Bugün Ergin Karlıbel Sanat Merkezi olarak, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin değerli öğretim elemanlarını ağırlıyoruz. Aslında bu sergiyi Şubat ayında planlamıştık, ancak ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle programımızda bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Bu yüzden sergimizi bugün açmak kısmet oldu" dedi.

 

“37 eseri sizlerin beğenisine sunacağız”

 

Sergi hakkında konuşan Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden Doç. Dr. Hanife Neris Yüksel, "Yaklaşık 24 yıl önce lisans öğrencisi olarak Ordu'ya gelmiştim. Bu kentin benim için değişmeyen güzel bir kokusu ve rengi vardı. Hala aynı şekilde hatırlıyorum. Sergimiz, 7-8 ay önce başlayan bir sürecin ürünüdür. Dekan ve diğer fakülte öğretim üyeleri arkadaşlarımız bu duruma heyecanla ve istekle dahil oldular ve sonunda burada toplamda 37 eseri sizlerin beğenisine sunacağız. Sergide resim, heykel, grafik, geleneksel Türk sanatları ve fotoğraf gibi farklı disiplinlerden eserler bulunmaktadır. Sanatın birleştirici ve tamamlayıcı gücü, insanları bir araya getirir. Biz de bu nedenle buradayız. Sürecin kendisi içinde keyifli bir deneyim olmasını diliyorum. Hepinize teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

 

Sergi, 30 Haziran’a kadar açık kalacak.

 




Anahtar Kelimeler : ESERLER, SANATSEVERLER, İLE, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler