- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
ULUSLARARASI 15 TAKIM YARIN SABAH PEDAL ÇEVİRECEK

HABER: KÜBRA ÇAKIR
Uluslararası Road Race UCI 2.2 Bisiklet Yol Yarışı, bu yıl Kırıkkale’de düzenleniyor.
Kırıkkale’nin de katılmış olduğu yarışmanın antrenmanları Kırıkkale sokaklarında yapıldı. Kırıkkale’nin formasını giyecek olan profesyonel oyuncular, yarın sabah saat 09.00’da Millet Bahçesi önünde, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve As Başkan Bahattin Akyön’ün start bayrağını kaldırması ile yarışa başlayacaklar.
Uluslararası 15 takımın yarışacağı yarışmada Elitler- Büyük Erkekler kategorisinde 165 km. Pedal çevirecekler. Birinci etap; Millet Bahçesi önü, Hacılar, Karaahmetli, Çeşnigir, Karakeçili, Çelebi, Haydarı Sultan, Konur, Müsellem, Keskin, Hasandede, Rafineri, Kızılırmak kenarı dolaşılarak en son saat 12.30 gibi Millet bahçesi önünde yarış son bulacak.
2. Etap ise öğleden sonra Gençler kategorisinde aynı güzergâhta yapılacak olup Kırıkkale’nin doğal ve çevre güzellikleri öne çıkan yarışta Kırıkkale dünyaya tanıtılacak.
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu tüm sporculara başarılar diliyerek, Kırıkkale halkını bu güzel yarışa davet etti.
As Başkan Bahattin Akyön, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’na teşekkürlerini sunarak, Kırıkkale’nin tarihi bir güne imza atacağının altını çizdi.