- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
MİNİK ELLERDEN BÜYÜK YETENEKLER
HABER: Tuğçe ARSLAN(ÖZEL HABER)
Şehit Doğan Gökbulut İlkoğretim Okulu öğrencileri, Ceren Özdemir Meydanı’nda eserlerini vatandaşlarla buluşturdu.
Halk eğitim Merkezi’nde Görsel Sanatlar Öğretmeni olan Sedanur Özyurt, Şehit Doğan Gökbulut İlköğretim Okulu’da açtığı kursta 2. 3. ve 4. sınıf öğrencileri tarafından yapılan eserleri, Ceren Özdemir Meydanı’nda sergiledi.
Şehit Doğan İlköğretim Okulu’nun talebi üzerine açılan resim kursunda Yaklaşık 1 yıl süren eğitimin sonucunda öğrenciler hem yeteneklerini geliştirdi hem de açılan sergide eserlerini gösterme fırsatı buldu.
Şehit Doğan Gökbulut İlköğretim Okulu'nun talebi üzerine Halk Eğitim'den gelerek burada kurs açtığını belirten Görsel Sanatlar Öğretmeni Sedanur Özyurt; “kursa katılan öğrencilerin hepsi resme ilgisi ve yetenekleri olan öğrenciler yer almaktadır. Aynı zamanda kursta öğrencilerin yaş grupları bir, iki, üç ve dört olmak üzere iki gruba ayırdım. Bir ve ikiler benzer yaş grubu olduğu için onlarla farklı günler yapıyoruz. Üç ve dörtler farklı günler yapıyoruz. Pazartesiden cumaya kadar Şerit Doğan Gökbulut'ta bu kurslarımız yapılmaktadır, şu an burada gördüğümüz sergi ise yıl sonu sergimiz. Yani tüm yıl boyunca öğrencilerle yaptığımız çalışmaların bir ürününü burada görmekteyiz. Öğrencilerin bu sergilisi çalışmalarının yer alması, onların hem özgüvenlerini geliştirmesi hem de kendi yaptığı çalışmaların bir ürün olarak görmesi Bizim için çok değerliydi. O yüzden bu sergiyi açtık. Müdürümüz Mustafa Ergenç’de bize maddi manevi olarak her konuda destek oldu. Serginin açılmasında, burada bizim kaynak olarak karşılayamayacağımız maddi anlamdaki her türlü desteği bize sağladı buradan da müdürümüze çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

