HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Haziran 2023 Perşembe Saat: 20:06

MİNİK ELLERDEN BÜYÜK YETENEKLER

Şehit Doğan Gökbulut İlkoğretim Okulu öğrencileri, Ceren Özdemir Meydanı’nda eserlerini vatandaşlarla buluşturdu.
MİNİK ELLERDEN BÜYÜK YETENEKLER

HABER: Tuğçe ARSLAN(ÖZEL HABER)

Şehit Doğan Gökbulut İlkoğretim Okulu öğrencileri, Ceren Özdemir Meydanı’nda eserlerini vatandaşlarla buluşturdu.

Halk eğitim Merkezi’nde Görsel Sanatlar Öğretmeni olan Sedanur Özyurt, Şehit Doğan Gökbulut İlköğretim Okulu’da açtığı kursta 2. 3. ve 4. sınıf öğrencileri tarafından yapılan eserleri, Ceren Özdemir Meydanı’nda sergiledi.

Şehit Doğan İlköğretim Okulu’nun talebi üzerine açılan resim kursunda Yaklaşık 1 yıl süren eğitimin sonucunda öğrenciler hem yeteneklerini geliştirdi hem de açılan sergide eserlerini gösterme fırsatı buldu.

Şehit Doğan Gökbulut İlköğretim Okulu'nun talebi üzerine Halk Eğitim'den gelerek burada kurs açtığını belirten Görsel Sanatlar Öğretmeni Sedanur Özyurt; “kursa katılan öğrencilerin hepsi resme ilgisi ve yetenekleri olan öğrenciler yer almaktadır. Aynı zamanda kursta öğrencilerin yaş grupları bir, iki, üç ve dört olmak üzere iki gruba ayırdım. Bir ve ikiler benzer yaş grubu olduğu için onlarla farklı günler yapıyoruz. Üç ve dörtler farklı günler yapıyoruz. Pazartesiden cumaya kadar Şerit Doğan Gökbulut'ta bu kurslarımız yapılmaktadır, şu an burada gördüğümüz sergi ise yıl sonu sergimiz. Yani tüm yıl boyunca öğrencilerle yaptığımız çalışmaların bir ürününü burada görmekteyiz. Öğrencilerin bu sergilisi çalışmalarının yer alması, onların hem özgüvenlerini geliştirmesi hem de kendi yaptığı çalışmaların bir ürün olarak görmesi Bizim için çok değerliydi. O yüzden bu sergiyi açtık. Müdürümüz Mustafa Ergenç’de bize maddi manevi olarak her konuda destek oldu. Serginin açılmasında, burada bizim kaynak olarak karşılayamayacağımız maddi anlamdaki her türlü desteği bize sağladı buradan da müdürümüze çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 




Anahtar Kelimeler : MİNİK, ELLERDEN, BÜYÜK, YETENEKLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler