HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Mayıs 2023 Çarşamba

“ORDU’DA BAHAR VE SEN” DENEME YARIŞMASI SONUÇLANDI

“Ordu’da Bahar ve Sen” konulu deneme yazma yarışması sonuçlandı.
“ORDU’DA BAHAR VE SEN” DENEME YARIŞMASI SONUÇLANDI

HABER: KÜBRA ÇAKIR

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmî ve özel okul/kurumlarda, eğitim öğretim hizmetleri sınıfında fiilen görev yapmakta olan yönetici ve öğretmenler arasında; öğretmenleri yazmaya özendirmek ve kurumun Taşbaşı Eğitim, Kültür, Sanat ve Edebiyat Dergisi’ne eser çeşitliliği kazandırmak amacıyla düzenlenen “Ordu’da Bahar ve Sen” konulu deneme yazma yarışması sonuçlandı.

Öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği ve nitelikli deneme metinlerinin gönderildiği yarışmada Altınordu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Leyla Yıldırım “Yeşil Tomurcuk Koynunda Mavi Düş” adlı denemesiyle 1. oldu. Yarışmada Atatürk Anadolu Lisesi Türk dili ve Edebiyatı Öğretmeni Goncagül Ustaoğlu 2., Özel Namık Altaş Koleji’nden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hüseyin Uğur 3. olurken özendirme ödüllerini ise Altınordu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Doğan Tali ile Ordu Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İsa Altunsoy paylaştı.

Ödül tören tarihi ve saati kurumumun https://altinordu.meb.gov.tr/ adresinden ve resmi sosyal medya hesaplarından duyurulacak.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler