HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Mayıs 2023 Pazar Saat: 12:43

ALTINORDU’DAN RESİM VE KARİKATÜR YARIŞMASI

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim ve karikatür yarışması Ortaokul ve lise öğrencileri tarafından yoğun ilgi gördü.
ALTINORDU’DAN RESİM VE KARİKATÜR YARIŞMASI

HABER: Tuğçe ARSLAN

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ortaokul ve lise öğrencileri arasında “ Sükût, Dünyanın En Uzun Cümlesidir” temalı Resim ve Karikatür Yarışması düzenlendi.

 

Yarışmaya dair açıklamalarda bulunan Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, “Eğitime, çizginin düşünce ve mizaha dönüşmesi diyebileceğimiz karikatür gözüyle bakılmasını sağlamak ve ortaya çıkacak bakış açılarını bir eğitim çıktısı olarak kullanmak; öğrencilere hoşgörü, başkalarına saygı, bilginin yaşama aktarılması, kendini ifade etme, üretilenlerin gelecek kuşaklara aktarılması gibi kazanımları kazandırmak ve kurumuzun Taşbaşı eğitim kültür sanat ve edebiyat dergisinin 3.sayısına eser çeşitliliği sağlamak amacıyla, müdürlüğümüze bağlı resmi ve özel okullarda okuyan tüm ortaokul ve lise öğrencilerimiz arasında ‘Çoğu zaman, susmak, konuşmaktan daha kıymetlidir, hayırlıdır. Söz bitebilir, fakat sükût hiç bitmez. Çünkü o, dünyanın en uzun cümlesidir.’ sözünde anlatmak istenilen temayla ilgili resim ve karikatür yarışması düzenlenmiştir” dedi.

 

 




Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’DAN, RESİM, VE, KARİKATÜR, YARIŞMASI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler