HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Ocak 2023 Cuma Saat: 07:49

OBBKT YENİ YETENEKLERİ KEŞFEDECEK

‘Tiyatro Okulu’ eğitimlerinde öğrenciler, tiyatro kuramları, temel oyunculuk, oyun yazarlığı, dramaturgi, hareket ve şan dersleri alacak.
OBBKT YENİ YETENEKLERİ KEŞFEDECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığına bağlı Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) ve Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) vasıtası ile Ordu’da yaşayan vatandaşların sanatsal eğitim olanaklarından yararlandırılması ve tiyatro özelinde bilgi ve farkındalıklarını artırmak amacıyla OBBKT bünyesinde ‘Tiyatro Okulu’ açılıyor.

Açılacak olan ‘Tiyatro Okulu’ eğitimlerinde öğrenciler, tiyatro kuramları, temel oyunculuk, oyun yazarlığı, dramaturgi, hareket ve şan dersleri alacak. Eğitimler sonucunda öğrenciler mezun olurken bir oyun sahneleyecek ve ORMEK aracılığıyla aldıkları eğitim Milli Eğitim Bakanlığınca geçerli bir sertifika ile belgelendirilecek.

MÜLAKAT İLE ALINACAK

‘Tiyatro Okulu’na öğrenci alımları mülakat ile yapılacak ve mülakatta öğrencilerden hazırladıkları 1 tirad, 1 şiir ve 1 şarkıyı seçici kurula sunmaları istenecek.

SON BAŞVURU TARİHİ 29 OCAK

‘Tiyatro Okulu’ için, 17 yaş ve üzeri adayların başvurularını 29 Ocak 2023 tarihine kadar Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’na şahsen yapmaları gerekiyor. Başvuruların toplanması ile birlikte öğrenci adayları 30 Ocak 2023 saat:10.00’da Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda mülakata alınacak.

Mülakat sonucunda belirlenen 20 kişilik sınıf OBBKT ‘Tiyatro Okulu’nun ilk dönem öğrencileri olarak eğitime başlayacak.




Anahtar Kelimeler : OBBKT, YENİ, YETENEKLERİ, KEŞFEDECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler